Pro malou princeznu

LEGO - Moje první ZOO

Stavebnice Lego DUPLO Moje první ZOO obsahuje celkem 60 dílků. Vaše dítko tu najde spoustu roztomilých zvířátek, jako jsou slůně, tygří mládě, lední medvídě a malá žirafa, takže ošetřovatel má stále plné ruce práce, aby všechna zvířátka nakrmil. Všechny kostky, figurky a zvířátka jsou barevná, bezpečná a robustní – to pravé pro malé ručky a velkou fantazii.

Vhodné pro věk 2-5 let

Stavebnici seženete od ceny 449 Kč

Názor Kafe.cz: Lego je vděčná hračka, se kterou si vaše dítko rozhodně vyhraje.

Pro školačku

Kniha: Doba ledová - Ledová dobrodružství

Nenechte si ujít nová komiksová dobrodružství vašich přátel z Doby ledové, která ve filmu nikdy neuvidíte. Jsou stejně milí, stejně vtipní a stejně upovídaní.

Koupíte za 249 Kč na www.comicscentrum.cz

Názor Kafe.cz: Knížka díky komiksovému zpracování okouzí i děti, které jinak moc nečtou.

Pro teenagerku

Toaletní voda Women od New Yorker

Každá mladá dívka toužící po kosmopolitním stylu života si tuto vůni zamiluje. Je rafinovaná, stejně jako svět módy, ale zachovává si i dotek nevinnosti. Vrcholem této vůně je smyslná frézie a mango, v srdci se ukrývá omamná vášeň z květin a keřů, základ tvoří pyžmo, pačuli a santalové dřevo.

50 ml koupíte za 390 Kč

Názor Kafe.cz: Dospívající dívce dopřejete tímto dárkem pocit, že už je ženou.

Pro maminku

Luxusní kosmetická řada Prominence od Fleur de Santé

Obsahuje tyto účinné látky:
Liftonin®: komplex speciálně vyvinutý pro celkové zlepšení struktury pleti a ochranu pleti před škodlivými oxidanty. Podporuje tvorbu přirozených kožních bílkovin.

  • RonaFlair ™ LDP: komplex, který pomáhá vyplňovat vrásky. Opticky redukuje jemné linky a vrásky a pleť zjemňuje.

Pořídit si můžete:

Denní krém proti vráskám SPF 15 za 569 Kč

Noční krém za 569 Kč

Zjemňující oční krém za 429 Kč

Názor Kafe.cz: Kvalitní kosmetiku vaše maminka určitě ocení, i když by do ní třeba sama neinvestovala.

Pro sestru

Super kuchařka - Deník Dity P.

Dita Pecháčková

Báječná kuchařka obsahující 100 nejoblíbenějších receptů Dity Pecháčkové - gastronomické novinářky. Její první kuchařkou prostupují deníkové záznamy o jídle, s jídlem a jiné příběhy.

www.ditap.cz

Názor Kafe.cz: Dárek vhodný pro milovnici kulinaření, která ráda zkouší nové věci. Tahle kuchařská kniha je opravdu nádherná!

Pro kámošku

Erotický román - 50 odstínů šedi

Trilogie Fifty Shades of Grey vás uchvátí, získá si vás a zůstane ve vás navždy.
Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty. Christian je pohledný, chytrý a… tajemný. Naivní a nevinná Anastasia si začíná uvědomovat, že přes jeho skrývaná tajemství jím začíná být úplně posedlá. Ale ani Christian není vůči její kráse, šarmu a charakteru imunní a připouští, že on po ní také touží – ovšem za vlastních, specifických podmínek…

Názor Kafe.cz: Kniha je nyní opravdovým hitem a když vám ji pak kamarádka půjčí, můžete společně rozebrat vše, co se v ní dočtete (přivazování kravatou patří k těm "slušnějším" praktikám :-) ).

Pro babičku

Kniha: Pražská zima - Madeleine Albrightová

Osobní příběh o paměti, Československu a válce, 1937-1948

V Pražské zimě nyní Madeleine Albrightová líčí právě těch bouřlivých dvanáct let. Vychází přitom z někdejších dětských zážitků i ze své politické a akademické erudice, mísí rodinné vzpomínky a písemné dokumenty se záznamy aktérů tehdejšího dění a předkládá čtenářům působivou dějinnou fresku i niterné svědectví. Tyto dva póly jejího vyprávění se neustále doplňují i svářejí: autorka zkoumá minulost z hlediska nadčasových dilemat a zároveň vypráví velice osobní příběh s univerzálním dopadem.

Koupíte ji za 448 Kč u nakladatelství euromedia

Názor Kafe.cz: Překrásná kniha, která vaši babičku zaručeně potěší.

Pro tchyni

Kniha Rodinné toulky: 50 výletů do historie

Vladimír Soukup, Petr David
Nová edice od úspěšné dvojice autorů se tentokrát zaměřuje na zajímavosti z novější i dávné české historie. Autoři vybírají padesát atraktivních destinací, kam stojí za to se vypravit i s dětmi: vydejte se za Bivojem na Kavčí hory, za svatým Prokopem na Sázavu, za Janem Amosem Komenským do Brandýsa nad Orlicí, za Věnceslavem Metelkou do Pasek nad Jizerou nebo za králem Zikmundem do Znojma. Každý výlet obsahuje podrobnosti o dějinách místa, poutavý příběh, tipy pro volný čas, užitečné rady o otvíracích dobách i ubytování a praktickou mapku.
Vydala Euromedia Group k.s., Ikar

Koupíte na www.bux.cz za 274 Kč

Názor Kafe.cz: Knížka vaší tchyni udělá určitě radost, samozřejmě za předpokladu, že ráda cestuje a není třeba imobilní.

Pro švagrovou

Sada: Míč a expander

Fitness míč je neuvěřitelně všestranná cvičební pomůcka využitelná v mimořádném okruhu cvičení. Nyní můžete cvičení na míči dodat ještě další dimenzi – připojte na síť míče expander. Přemáhání odporu gumy při cvičení pomáhá vytvořit optimální svalové napětí a posiluje celé tělo.

Publikace na 64 barevných stranách nabízí detailní pokyny, které vás povedou cvičebním programem. Každé cvičení je doplněné fotografiemi, jež krok za krokem ilustrují provádění cviku. Tím, že přináší zahřívací, kardio i posilovací program, sekvenci cvičení s expanderem a strečinková cvičení, nabízí úplný trénink pro celkové posílení organismu a kondice stejně jako pro zeštíhlení.

Sadu koupíte za 749 Kč

Názor Kafe.cz: Tenhle dárek nevolte za předpokladu, že je vaše švagrová tlustá, líná a vy se do ní kvůli tomu ráda strefujete.

Pro tetičku

Dárkový balíček Nivea Care

V balíčku vaše tetička najde:

Regenerační tělové mléko 400 ml
Dobře se vstřebávající složení s dexpantenolem a technologií HYDRA IQ intenzivně posiluje ochrannou bariéru pokožky a tím zabraňuje jejímu vysušování zevnitř.
Sprchový olej 200 ml
Po nanesení se promění v hebkou pěnu, která zanechá pokožku nádherně jemnou po celý den, zatímco vaše smysly si budou vychutnávat decentní hřejivou vůni.
Regenerační balzám na ruce 50 ml
Koncentrované, dobře se vstřebávající složení se zklidňujícím dexpantenolem uleví rukám okamžitě po aplikaci. Díky zvláčňující technologii HYDRA IQ je pokožka regenerovaná a intenzivně hydratovaná, a to i v případě opakovaného mytí rukou.

Seženete za cca 350 Kč

Názor Kafe.cz: Myslíme si, že dárkem tohoto typu nic nezkazíte - hodí se každému.

Pro kolegyni

Elegantní sada na psaní

Propiska a inkoustový roller v kvalitním koženém pouzdře. Propiska a inkoustový roller z vysoce lesklého pochromovaného kovu. Včetně černé náplně do inkoustového rolleru a propisky. Propisku lze použít s běžně prodejnými náhradními náplněmi.

Koupíte na www.tchibo.cz za 349 Kč

Názor Kafe.cz: Na pracovišti není zrovna vhodné volit příliš osobní dárky (pokud tedy kolegyně není zároveň vaší nejlepší kamarádkou), takže pěkná sada na psaní se jeví jako ideální.

Luxusní tip navíc (aneb co potěší každou ženu)

Prsten plný blankytné krásy

Prsten jako stvořený pro půvab zimních dní. Elegantní kroužek ze sterlingového stříbra na sobě nese působivý kámen modrého topasu. Ten v sobě věrně odráží jiskřivost zimní krajiny kolem nás. Udělejte radost sama sobě, svým blízkým. Možná ji udělá někdo vám.

Prsten najdete na www.pandora.net za 2 190 Kč

Názor Kafe.cz: Šperkem potěšíte asi každou ženu, ať je to maminka, sestra či dcera. Důležité je ale respektovat vkus obdarované a nevolit např. žlutý kov, když dáma má vše osatatní ve stříbře.