Co je robotický mop Braava vlastně zač?

Braava 380 je vhodný pomocník do každé domácnosti s tvrdými podlahami. Ocení ho majitelé menšího i většího bytu či domu. Na jedno nabití dokáže Braava zamést plochu o rozloze až 200 m2 nebo vytřít prostor velký až 60 m2. Velkou výhodou je technologie PRO-CLEAN, jež se postará o dokonalé vytření vaší podlahy. Předností černé Braavy je rovněž funkce rychlodobíjení, díky které se může robot opět pustit do práce již po 4 hodinách.

Přečtěte si také článek: Náš mop vytře podlahy za vás. Nevěříte?

Velký test redakce

Katka - editorka:

"Nám se při testování líbil hlavně pohled na něco tak moderního a chytrého. Ve svém obýváku jsem si najednou připadala jako v nějakém vědecko-fantastickém filmu! :-) IRobot Braava je šikovný, zamete vcelku uspokojivě (asi jako průměrný chlap), potíže mu dělají jen větší chuchvalce prachu, které namete, třeba pod sedačkou, a pak je před sebou trochu zoufale tlačí. Na udržovací zametání je ale rozhodně fajn. S jeho vytírací funkcí jsem byla spokojená velmi, podlaha se po jeho zásahu krásně leskla a zářila čistotou. Myslím, že o pořízení něčeho takového budeme do budoucna přemýšlet."

Markéta - obchodnice:

"iRobot Braava vytíral skvěle, je dobrý pro týdenní udržovací úklid, kdy člověk nemá čas. Stejně mám ale dojem, že je třeba jednou za čas vzít klasický mop a vytřít "růčo", protože do všech zákoutí (pod TV stolek, za sedačku atd.) robot nezajede. Máme doma jen plovoucí podlahu a tu vytřel výborně. Oceňuji i to, že je tichý."

Lucka - manažerka:

"Mám malé dítě, takže čistota je pro mě stejně důležitá jako fakt, že uklidí někdo za mě. Přístroji Braava dávám tedy jedničku s hvězdičkou."

Více informací o robotickém mopu Braava 380 najdete zde