Matka zveřejnila tragický příběh své umírající dcery, chce, aby se něco takového už nikdy neopakovalo. „Naše děti nesmí umírat, tohle musí přestat. Musí přijít na to, jak jim pomoci,“ napsala na svůj facebookový profil a dodala: „Proč se tohle děje právě nám?“

Ally Parker je mladá maminka pětileté Braylynn. Té lékaři před pouhým měsícem diagnostikovali nejtěžší formu mozkového nádoru - difúzní gliom mozkového kmene, který bohužel není léčitelný. „Má holčička měla za svůj život párkrát rýmu, která byla za tři dny pryč. Byla naprosto zdravá a teď umírá a za pár dní už tu s námi pravděpodobně nebude,“ přiznala Ally. A aby toho nebylo málo, umírá také otec Ally a zároveň dědeček Braylynn na nevyléčitelné onemocnění motorických neuronů. „Minulý rok byl pro nás velmi těžký, onemocněl mi táta, potom onemocněla i má dcera. Tento rok ale bude přímo strašný. Pohřbím v něm svou holčičku a za pár měsíců nebo možná týdnů po ní i svého otce,“ posteskla si Ally.

Naděje ale umírá jako poslední. Ally Parker totiž 11. ledna na svém profilu uveřejnila, že se konečně našel lékař, který jim chce pomoci. Braylynn je totiž navzdory strašlivé diagnóze stále naživu a bojuje o život! Rodina doufá, že by jí mohla pomoci alternativní léčba. Vznikla tedy sbírka, na kterou je možné posílat finanční dary, které budou použity na léčbu Braylynn. Pokud se jí přece jen nepodaří zachránit, chce rodina peníze investovat do výzkumu léčby, která by mohla pomoci jiným dětem. „Věděla jsem, že je má dcera silná, ale nepočítala jsem, že až tak. Podcenila jsem ji. Tuhle chybu už nikdy neudělám!“ dodala k tomu Ally.

Otec Braylynn Andrew Parker sestavil playlist písní pro svou dceru, toto je jedna z nich:

Zdroj: Youtube

#clanek|3522506|3522501#

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!