Chuť je hlavním smyslem, kterým poznáváme a oceňujeme to, co zrovna jíme. Skutečná chuť, ale dnes nemá už jen neuchopitelnou podobu vjemu jednoho z našich smyslů. Navštivte internetové stránky www.skutecnachut.cz, průvodce ve světě gastronomie a zdravého vyváženého stravování.

Pokud máte ve vaší rodinné kuchařce několik zajímavých receptů, neváhejte a podělte se o ně. Možná zrovna vy se stanete spoluautorem nebo spoluautorkou nové Kuchařky Hellmann’s. Stačí se jen zaregistrovat na stránky www.skutecnachut.cz, zaslat váš nejlepší recept s použitím výrobku Hellmann’s a odborná porota pak vybere nejlepší recept. Vítězné recepty budou představeny spolu s medailonky jejich autorů v Kuchařce Hellmann’s. Pokud zvítězíte zrovna vy, můžete se pochlubit oceněním vašeho kuchařského umění vašim přátelům a darovat jim několik výtisků Kuchařky Hellmann’s, protože vítěz získá až 5 jejích výtisků. Soutěž s názvem „Proslavte svůj recept“ startuje 1. března 2010 a bude ukončena 31. 12. 2010.

Kromě zajímavých sekcí věnovaných vaření najdete na webových stránkách www.skutecnachut.cz i informace z gastronomie a mnoho zajímavých receptů, v kterých se velmi rychle zorientujete. Po navolení vašich podmínek v postranní liště pro výběr pokrmu (druh jídla, pro jakou má být příležitost, kolik času chcete přípravou jídla strávit a nakonec zda chcete jídlo teplé či studené) vám tyto stránky vyberou recept přesně pro vás. Už nikdy nebudete muset dlouhé hodiny listovat kuchařkami a zvažovat, který recept je pro tu či onu příležitost vhodný. Můžete si také vytvořit svoji virtuální kuchařku, blogovat o vašich kulinářských vášních, nebo si vyzkoušet šikovnou funkci “Co dům dal“, která vám po vložení ingrediencí, které máte právě k dispozici, nabídne vhodný recept.

Se stránkami spolupracuje dvojice renomovaných odborníků - vynikající specialista v oblasti gastronomie Michal Nikodém a odborník na zdravou výživu Mgr. Pavel Suchánek, se kterými se můžete navíc poradit o všem, co vás zajímá o potravinách, jídle, zdravém stravování atd. Na www.skutecnachut.cz můžete pravidelně soutěžit o zajímavé ceny. Tak neváhejte a navštivte tyto stránky, zaregistrujte se a soutěžte!