Na předprázdninovém kalendáři „Škola je šílená“ s mléčnou čokoládou si nejen pochutnají, ale můžou vyhrát skvělé ceny v podobě smart phonů a dotykových tabletů v celkové hodnotě 200 000 korun. Letní variace „adventního“ kalendáře je od poloviny května k dostání v obchodech Tesco, Globus a Interspar.

S originálním nápadem přišla společnost Chocoland Beri - přední český výrobce čokoládových figurek a cukrovinek nejen pro děti. Kalendář by se mohl stát ideálním dárkem ke Dni dětí a usnadnit školákům přežít poslední červnové - k uzoufání nudné dny školního roku. Rodiče tímto odpočítáváním mohou alespoň přibrzdit napětí a nedočkavost svých ratolestí ze začátku prázdnin.

A pobaví se rodiče, děti i jejich kamarádi. Každý den v průběhu června otevřou děti jedno políčko na kalendáři, získají sladkou odměnu a užijí si spoustu zábavy na speciálních soutěžních stránkách www.skolajesilena.cz. Tady je čeká super zábava - vtipy, fotky a netradiční zábavné úkoly. Každý den jedno okénko plné legrace.

Soutěž žije také na facebooku na profilu Škola je šílená

Soutěž trvá přesně 30 dnů, každý den soutěžící otevře jedno soutěžní políčko na svém skutečném i virtuálním kalendáři na webu. Do hrací karty, která je na zadní straně kalendáře, zapisují děti písmena dle splněných úkolů. A na začátku prázdnin budou ze zaslaných karet vylosovaní šťastní výherci 50 chytrých telefonů a 5 tabletů celkem za 200 000 korun.

Kalendáře jsou k dostání od poloviny května v obchodních sítích Tesco, Globus a Interspar. Předpokládaná cena je 39,90 korun.

Více informací najdete na www.skolajesilena.cz nebo na Facebooku