Zapojte se do pozoruhodné štafety, předejte „kafe“ dál a buďte součástí vítězného týmu! Vyhrát můžete jen samé dobře vyladěné zážitky. Vstup do soutěže najdete na www.facebook.com/budclassic.

Od 1. do 21. března 2010 běží v ČR a SR pozoruhodná soutěž s názvem „Nes kafe dál“, do které se můžete zapojit i vy! Soutěž má ukázat, zda jsou lepšími týmovými hráči muži nebo ženy a zároveň, jestli jsou Češi větší nadšenci do soutěžení než Slováci. Je založena na principu štafety, v níž si účastníci mezi sebou budou předávat velkou maketu červeného hrnku NESCAFÉ.

Stát proti sobě budou týmy českých a slovenských mužů a žen. Dva národy, dvě pohlaví, čtyři štafety. Ta štafeta, do níž se během konání soutěže zapojí nejvíce účastníků a hrnek přitom projde předem vytyčenými průchozími body, vyhrává. O tom, jak tento boj dopadne, můžete nemalou měrou rozhodnout právě vy! Zapojte sebe a své kamarády/kamarádky do soutěžního klání a ukažte svým drahým polovičkám, jak se dokážete položit do hry a táhnout za jeden provaz, resp. hrnek!

Vítězové či vítězky se dočkají „vyladěných“ výher – hlavní cenou v soutěži je zájezd do evropské mekky muzikálů, Londýna, s lístky na vybraný muzikál! Dále jsou ve hře vstupenky na jeden z velkých letních hudebních festivalů v Čechách či na Slovensku pro vás a vaše přátele.

Nechte se povzbudit novou, jemně vyladěnou chutí kávy NESCAFÉ Classic a zapojte se do jedinečné soutěže! Veškeré informace o soutěži včetně pravidel a možností, jak se zapojit do hry, najdete na ZDE. Komfortní cestu do britské metropole a ubytování pro vítěze zajistí British Airways, o kulturní vyžití se postará společnost VisitBritain.