Řekněme si to narovinu. Žijeme v době sdílení fotografií, ale málokdo fotí na klasický fotoaparát. Výjimečné věci se totiž stávají na každém kroku, při cestě do práce, venčení psa nebo na dovolené; pokud je chceme zachytit, sáhneme po mobilu. Pro tyto případy Lenovo vytvořilo VIBE Shot – smartphone a fotoaparát v jednom zařízení, díky kterému zachytíte mimořádné okamžiky kdykoliv a kdekoliv.

S 16Mpx zadním fotoaparátem s objektivem složeným ze šesti čoček pořídíte ty nejkrásnější snímky za každých podmínek. Lenovo VIBE Shot si díky speciálním senzorům a tříbarevnému blesku poradí i s nočními fotografiemi. Pro pohodlnější ovládání nabízí smartphone i mechanické tlačítko spouště, které zároveň jediným stisknutím přepne telefon do fotografického módu. S předním 8Mpx fotoaparátem pak vyfotíte dokonalá selfie za každé situace.

Kromě svých fotografických vlastností přináší Lenovo VIBE Shot také nekompromisní výkon díky kombinaci kvalitního procesoru, nejnovější verzi operačního systému Android a 3 GB RAM. Telefon navíc podporuje vysokorychlostní připojení LTE (4G), takže si všechny hry a videa užijete na 5palcovém Full HD displeji naplno a bez zdlouhavého načítání.

Přední i zadní stranu telefonu chrání před poškrábáním či jiným poškozením ochranné sklo CorningGorillaGlass 3. Podpora dvou SIM karet vám umožní oddělit práci od zábavy nebo využívat služeb více operátorů. Tento elegantní telefon navíc přichází ve třech barevných provedeních, které nedají žádné milovnici stylových zařízení spát. Vybrat si můžete z elegantní temně šedé, nevinné perleťově bílé či extravagantní kombinace karmínově červené a šedé.

Více informací nejen o tomto telefonu najdete na stránkách www.lenovo.cz.