Nový odstředivkový odšťavňovač Philips Avance Collection HR1871 s 1,6l integrovaným zásobníkem na dřeň, příkonem 1 000 W a s funkcí předčištění a technologií QuickClean s leštěným sítkem nejen dobře vypadá, ale snadno se sestavuje a zejména se velmi jednoduše a rychle čistí. Po použití stačí jen nalít vodu do pěchovače a přístroj zapnout. Uvnitř se vytvoří vodní fontána, která velmi efektivně zbaví víko i sítko nežádoucích zaschlých vláken a zbytků ovoce a zeleniny. Po návratu z práce nebo až se vám prostě bude chtít už jen opláchnete a máte odšťavňovač připravený na další použití. Se dvěma nastaveními rychlosti pro měkké a tvrdé plody zvládne jednoduše vymačkat nejrůznější ovoce i zeleninu do poslední kapky. Masivnímu tělu dominuje velká XXL plnicí trubice o průměru 80 mm, a tak již není nutné většinu plodů krájet. Díky inovativnímu sítku, které stačí po použití omýt běžnou houbičkou, nedochází k nevítaným ztrátám šťávy během odšťavňování, systém Drip Stop pak zamezuje jejímu odkapávání na pracovní desku. Veškeré odnímatelné díly lze mýt v myčce nádobí. Orientační maloobchodní cena je 5 699 Kč.

Stolní mixér Philips Avance Collection HR2195 se silným motorem 900 W s hvězdicovitým nožem ProBlend6 poskytuje efektivní sekání a mixování. Díky vícerychlostním stupňům a plynutému nastavení otáček v něm lze zpracovat prakticky cokoliv. Součástí mixéru je vysoce kvalitní skleněná nádoba o objemu 2 l (kapacita potravin 1,5 l) a praktická stěrka pro snadné promíchávání ingrediencí. Tlačítko pulzního režimu připraví smoothie, k dispozici je také předprogramovaná funkce drcení ledu. Pro větší pohodlí lze všechny díly kromě základny mýt v myčce nádobí, nože jsou pro snadné čištění odnímatelné. Praktické jsou protiskluzové plošky, které brání samovolnému pohybu přístroje, stejně jako 1 m dlouhá síťová šňůra a prostor pro její uskladnění. Orientační maloobchodní cena je 3 199 Kč.

Nový plnoautomatický kávovar Saeco Incanto HD8917 nastavuje ve své třídě nový standard. Zajímavě zpracovaný kryt z nerezové oceli chrání vysoce kvalitní italskou technologii, s níž vždy vykouzlíte vynikající kávu. Vaše sny o kávě se konečně plní. Mezi hlavní přednost tohoto kávovaru patří automatický napěňovač mléka neboli kapučínátor s cyklónovou komorou. Ten čerpá mléko rovnou z krabice či nádoby s mlékem, automaticky je napění a napustí bez rozstřikování přímo do šálku. Sučástí kávovaru jsou 100% keramický mlýnek s možností 5 nastavení hrubosti mletí kávy. S novou unikátní inovací patentovaným filtrem AquaClean navíc získáte výhodu v tom, že pokud filtr vyměníte každé tři měsíce, nemusíte se starat o odstraňování vodního kamene, a to až do přípravy 5 000 šálků, tzn. zhruba dva roky. Technologie výměny iontů odstraňuje vápník z vody před tím, než pronikne do přístroje, takže brání jeho hromadění, mikroporézní filtr zase zabraňuje vstupu nečistot do automatického kávovaru, takže udržuje vodní okruh čistý a hygienický. Kromě možnosti výběru z mnoha druhů káv od espresso po latte macchiato nabízí Saeco Incanto i funkci horké vody na čaj. Kapacita zásobníku zrnkové kávy je 250 g, kapacita zásobníku na kávové sedliny je 15 porcí, nádržka na vodu má objem 1,8 l. Orientační maloobchodní cena je 19 999 Kč.

Philips představuje revoluční mikrodermabrazivní přístroj VisaCare (SC6240/01) využívající osvědčenou neinvazivní metodu omlazení pleti vycházející z technologie používané v profesionálních salonech krásy. Jedná se o kombinaci velmi šetrného mechanického peelingu a účinné masáže, která ve výsledku přináší nejen efektivní odstranění odumřelých kožních buněk, ale zároveň i stimulaci přirozené obnovy pleti, tzn. posílení základních vrstev kůže a tvorbu nových kolagenových a elastinových vláken. S jedinečnou novinkou Philips VisaCare si tak ženy nyní mohou toto účinné, profesionální ošetření dopřát přímo u sebe doma a dodat své pleti během čtyř až šesti týdnů pocit zpevnění a navrátit jí mladistvý a svěží vzhled. Jeho orientační maloobchodní cena je 6 999 Kč.

Po velmi úspěšném uvedení vibrujícího a rotujícího čisticího kartáčku na pleť VisaPure Essential přichází společnost Philips na náš trh s pokročilejším modelem VisaPure Advanced (SC5370). Tato jedinečná, zcela voděodolná novinka se třemi nástavci zajistí jak hloubkové, přesto jemné čištění pleti, tak osvěžující japonskou masáž obličeje, stejně jako se postará o oční okolí. To vše jednoduše a rychle pomocí jednoho přístroje. Zdravé a revitalizované pleti, které můžete dosáhnout v pohodlí domova, tudíž již nestojí nic v cestě. Nový přístroj VisaPure Advanced je od září 2015. Orientační maloobchodní cena Philips VisaPure Advanced je 5 499 Kč.

Každá žena to zná. Pokud je majitelkou rovných vlasů, tiše závidí těm s kudrnatými, ty, co mají vlasy vlnité, se je zase vehementně snaží narovnat nebo alespoň zkrotit. Společnost Philips uvádí v těchto dnech na náš trh novou automatickou kulmu ProCare HPS940, která za pomoci profesionálního bezkartáčového motoru a titanového keramického ohřívacího válce automaticky vlasy natočí, ohřeje a pomůže tak vytvořit po celé hlavě včetně zadních partií dokonale upravené vlny jako z kadeřnického salonu. To vše navíc bez spálených prstů a s možností nastavení tří různých teplot pro ochranu vlasů.

Novou automatickou kulmu Philips ProCare HPS940 lze zakoupit v široké prodejní síti po celé České republice, stejně jako v internetových obchodech. Orientační maloobchodní cena je 2 999 Kč.

Čistá podlaha je základ. Jak ale dosáhnout dokonalých výsledků, aniž by čištění zabralo příliš času? Společnost Philips představuje vysavače AquaTrio Pro FC7088 a FC7080 s příkonem 500 W přinášející revoluci do mokrého čištění tvrdých podlah, jako jsou keramika, přírodní kámen, dřevo, parkety, laminát nebo PVC. Tyto přístroje s nízkou váhou a robustním, ale elegantním designem disponují unikátní technologií trojité akcelerace, díky níž současně vysávají, vytírají a vysouší. V porovnání s klasickou metodou zkracují celý proces úklidu až o polovinu a ušetří až 70 % vody oproti klasickému vytírání mopem. Navíc odstraní až 99 % bakterií a redukují alergeny, čímž se stávají vhodným a účinným pomocníkem i pro domácnosti s alergiky, což potvrzuje i doporučení Evropského centra pro výzkum alergií (ECARF). Zatímco vysavač Philips AquaTrio Pro FC7088 lze zakoupit ve specializovaných prodejnách s elektrospotřebiči, modrý model AquaTrio Pro FC7080 na internetu. Orientační maloobchodní cena pro oba modely je 11 999 Kč.

Napařovač Philips ClearTouch GC536 s příkonem 2 000 W a odnímatelnou nádržkou na vodu (1 200 ml) disponuje napařovací hlavou opatřenou XL napařovací plochou z nerezové oceli pro rychlejší napařování. Přístroj je připraven během 45 sekund a poskytuje trvalý výstup páry až 40 g/min. Napařovač nabízí 3 režimy intenzity páry pro dosažení optimálních výsledků u různých typů oděvů. Režim ECO umožňuje šetřit energii, aniž by došlo k negativnímu ovlivnění výsledku. Součástí balení je speciální odnímatelné ramínko pro pohodlné používání a příslušenství pro možnost tvoření sámků a puků na látce. Funkce automatického čištění prodlužuje životnost napařovače. Pokud se přístroj déle než 8 minut nepoužívá, automaticky se vypne. Součástí balení je i rukavice pro větší ochranu během napařování. Orientační maloobchodní cena je 4 499 Kč.

Ruční napařovač Philips Steam&Go GC320 s příkonem 1 200 W a s rychlým zahřátím během 45 sekund je ideální cestovní variantou napařování oděvů. Odnímatelná nádržka (60 ml) vytvoří dostatečné množství a nepřetržitý přísun páry pro snadné a rychlé odstranění záhybů z jednoho oděvu. Součástí balení napařovače je speciální kartáč k použití na oděvy ze silnějších látek, jakou jsou např. pláště, kdy pára následně lépe proniká dovnitř vláken a vy snáze dosáhnete vyhlazení povrchu tkaniny. Velmi praktické je také úložné pouzdro k uskladnění napařovače po použití nebo k přibalení s sebou na cesty. Orientační maloobchodní cena je 1 999 Kč.