Čerstvá bageta s ním chutná skvěle, a když si s ním jednou namažete svačinu, příště si uděláte rovnou dvě! LURPAK roztíratelný jemně solený – jednoduché, ale nevšední.

Historie LURPAKU začala před více než 100 lety. Samotná značka byla zaregistrována v roce 1901, což z ní činí pravděpodobně nejstarší značku másel na světe. Dříve i nyní dávají lidé přednost LURPAKU především pro jeho nepřekonatelnou chuť a vysokou kvalitu. Výrobky LURPAK získaly četná ocenění v kategorii “Best of Class” na Světovém mistrovství pravidelně pořádaném Americkým kulinářským institutem. V současnosti

naleznete výrobky LURPAK ve vice než 100 zemích světa - je tak nejprodávanější značkou másel na světě.

LURPAK máslo jemně solené je produkt světové extratřídy vyrobený z dánského mléka nejvyšší kvality. Pro uchování čerstvosti a kvality je baleno do stříbrné ochranné fólie bezprostředně po vyjmutí z máselnice. LURPAK máslo se může pochlubit unikátním, rovnoměrným rozložením vody a vzduchu ve výrobku, díky čemuž má nádherně rovnoměrnou strukturu a intenzivní chuť másla.

LURPAK roztíratelný jemně solený v sobě snoubí delikátní a čistou chuť másla s lehkostí řepkového oleje. Používaný řepkový olej, který byl speciálně vyšlechtěn pro výrobu LURPAKU roztíratelného, má neutrální přírodní chuť a způsobuje, že je LURPAK měkký a snadno roztíratelný ihned po vyjmutí z lednice.

LURPAK roztíratelný lehčí jemně solený je nově vyvinutým výrobkem. Je alternativou LURPAKU roztíratelného s nižším obsahem tuku o 25%, což ocení zákazníci vyznávající zdravý životní styl. Má všechny atributy LURPAKU roztíratelného a navíc je zdravější.

Okuste máslo LURPAK na toustu, pečivu, croissantu, bagelu nebo cookies. Báječné je rovněž na čerstvém chlebu. Výrobky LURPAK jsou zárukou nejen skvělé snídaně. LURPAK používejte vždy, když nebudete chtít dělat v kuchyni kompromis s kvalitou při vařeni, pečení, nebo smažení.

Dobré jídlo si zasluhuje LURPAK!