Od počátku května mohou spotřebitelé s prémiovými přílohami Lagris soutěžit o stylovou Alfu Romeo. Jarní akce značky Lagris s názvem „Procestujte s námi celý svět a vyhrajte Alfičku na cesty“ odstartovala prvního května a potrvá do konce června. Uvnitř jednoho z balení výrobků Lagris mohou spotřebitelé nalézt výherní kupón a s ním vyhrát hlavní cenu - Alfu Romeo MiTo. Nebo mohou poslat sms s datem a časem nákupu z účtenky a vyhrát originální sadu misek na rýži nebo designovou slánku s pepřenkou.

Více informací na www.chcialficku.cz

Lagris však má dárek pro každého. Od 1. května tato značka připravila praktickou a stylovou online kuchařku, která poradí, jak správně zpracovat i méně obvyklé nebo málo používané suroviny a připravit zajímavá jídla v české kuchyni. Jedinečná internetová kuchařka, kterou naleznete na www.kucharka.lagris.cz, se nezaměřuje jen na přípravu jídla, ale také se dotýká způsobu jeho servírování.

V porovnání s asijskou kuchyní, kde si i amatérští kuchaři pohrávají s každým detailem připravovaného jídla, je ta česká cesta poněkud „skromnější“. Proč bychom se tedy i my v roli strávníků nemohli ponořit do svých představ a nechat své chuťové pohárky rozmazlovat již před prvním soustem?

Kuchařka ukáže, jak se naučit servírovat známé pokrmy tak, aby i nadšení amatéři zvládli své oblíbené jídlo prezentovat s grácií. Z široké škály nejkvalitnějších výrobků značky Lagris mohou všichni uživatelé nové internetové kuchařky připravit jednoduchý a přitom krásný plný talíř, který každý hravě zvládne i v domácím prostředí.

Pro přípravu jídel jsou v receptech použity ty nejkvalitnější suroviny, ze kterých se produkty Lagris vyrábí, protože dokonalé jídlo si zaslouží dokonalé chutě. A dokonalou chuť zajistí pouze nejkvalitnější suroviny a produkty.

Online kuchařka poradí, jak správně zpracovat a připravit produkty značky Lagris včetně těch méně obvyklých. Ponořte se tedy do kulinářských tajů a objevte i nevšední a méně známé produkty Lagris!

Tato kuchařka bude nejen pro čtenáře, ale i o nich samotných. Proto Lagris vítá všechny podněty a vyzývá k posílání vychytávek v servírování! Ty nejzajímavější budou zveřejněny na webových stránkách www.lagris.cz nebo v dalším vydání webové kuchařky. Lagris online kuchařka se těší na nové nápady a přeje „dobrou chuť“!

Více informací na www.kucharka.lagris.cz