Odhalte nevěru co nejdříve. Tipy najdete v galerii.

Problém na obzoru

Jsem s partnerem přes šest let, ale čtyři roky už mě trápí jedna nedořešená záležitost. Byli jsme spolu asi dva roky a jeho velký kamarád uspořádal oslavu, kam pozval spoustu lidí. Dorazila i jeho sestřenice, které tehdy bylo čerstvých patnáct let. Nechci, aby to vypadalo závistivě, ale ta holka vypadala jako poběhlice, byla vyzývavě oblečená a zmalovaná. Všichni jsme se shodli na tom, že je to hrůza. Martin si ji pamatoval jako dítě. Všimla jsem si, že ji pozoroval a nemohl z ní spustit oči. Přišlo mi, že s ní chtěl navázat řeč. Řekla jsem, že mi vadí, když se mlsně dívá na patnáctileté dítě. O to víc, kdy jsme na akci byli spolu.

Znovu

Po dvou měsících se scénář opakoval a zase se objevila v zorném poli mého přítele. Opil se a předhodil mi, že je nesmírně sexy a má postavu k sežrání. Nejsem na sebe pyšná, ale podezření jsem neukočírovala a prolustrovala mu účty na sociálních sítích. Pravidelně ji vyhledával a prohlížel si fotky, které přidávala. Vybouchla jsem. Scénu jsme ale ustáli. Myslela jsem, že už od ní budu mít klid, ale ona se pořád vracela k nám do vesnice. V její přítomnosti byl jako vyměněný a usmíval se. Když zjistil, že se opět schyluje k hádce, zařadil zpátečku. Začal mi vyčítat, že jsem paranoidní.

Byla jsem jako na trní. Martin nepatří mezi lidi, co celé dny visí na sociálních sítích, komunikují a přidávají si přátele. Když mu před měsícem kamarád prozradil, že se rozešla se svým přítelem, rozzářil se a několikrát na to i během hovoru se mnou narazil. Trvá to už čtyři roky, pořád ji má v merku a hltá každou novou fotku a příspěvek. Musí v tom být něco víc.

Konec se blíží

Trápí mě to. Mezi námi totiž nikdy nebyla vášeň. Od začátku našeho vztahu byl v posteli hodně zdrženlivý. Stačilo mu to jen jednou za dva měsíce. Dokonce mi při jedné hádce řekl, že pro něj nejsem přitažlivá. Nechápala jsem to. Vždycky jsem o sebe dbala, jsem upravená a štíhlá. Chlapi se za mnou pořád točí. Teď už to ale nezvládám. Jsem jen na to, abych mu uklidila, vyprala a navařila.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.