V galerii najdete tipy, jak se poprat s nevěrou.

Spolu

Měla jsem strach, jak se k tomu muž postaví, ale neměl s tím problém. Nejdůležitější bylo zdraví miminek. Nedalo mi to a občas jsem se mu snažila v posteli vyjít vstříc. Byl za to rád.

Štěstí

Po porodu byl manžel v sedmém nebi. Tak šťastného jsem ho ještě nikdy neviděla. Chtěl se s rodinkou pochlubit a naplánoval velkou akci, kam pozval příbuzné i kamarády. Se všemi si chtěl připít na zdraví našich dvojčátek. Proběhla velká hostina se spoustou alkoholu. Z doslechu vím, že se vydařila. Možná až moc.

Podraz

Od té doby byl totiž manžel jako vyměněný. Změnil se mu výraz, byl ustaraný a vyčerpaný. Jako by za jeden jediný den zestárnul o deset let. Jednou večer za mnou přišel a chtěl se svěřit. Řekl mi, že ho tíží, co se stalo na té oslavě. Potkal tam neznámou dívku a nepřemýšlel. Byl opilý a vyspal se s ní. Pořád opakoval, jak moc ho to mrzí a je to největší chyba jeho života.

Ještě tu noc jsem se odstěhovala z ložnice a už týdny spím s dětmi v pokojíčku. Nevím, co mám dělat. Miluji ho, ale pochybuji, že mu odpustím. Byl mi nevěrný na oslavě narození našich vytoužených dětí.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.