V galerii najdete návod, jak co nejrychleji odhalit partnerovu nevěru.

Loudil

Jsem na sebe pyšná. Konečně jsem se odhodlala k ráznému kroku. Mám přítele a tři děti. Jsme spolu bezmála pět let a před třemi lety jsem zjistila, že slídí po internetových seznamkách. Myslel si, že na to nepřijdu. Na mě byl ale krátký, jsem špičková stíhačka a odhalím všechno. Vždycky to zapřel, vymýšlel si lži, tvrdil, že se mu ženy samy nabízejí. Ve finále jsem byla ta špatná já za to, že jsem měla drzost ho lustrovat a chci po něm vysvětlení.

Pokaždé mi slíbil, že už se to nebude opakovat, ale vydržel to sotva týden. Užírala jsem se a bolelo mě to. Kvůli němu jsem si vypěstovala komplexy a cítila se ponížená.

Past

Po letech jsem konečně sebrala odvahu a založila si profil na jedné z jeho oblíbených seznamek. Narazila jsem na něj skoro hned. Nalhala jsem mu, že bydlíme kousek od sebe, přijedu pro něj autem a užijeme si spolu vášnivou noc. Chytil se toho. Domluvili jsme se na schůzce o půlnoci před budovou univerzity.

S navijákem

Kolem jedenácté se začal chystat. Na schůzku za kamarádem si ode mě dokonce půjčil dvě stovky. Čtvrt hodiny po půlnoci jsem seděla doma a bavila se tím, jak postává před školou a čeká. Nedočká se. Po návratu měl u dveří sbalené kufry a dovnitř už jsem ho nepustila. Ať si táhne zpátky za svou matkou.

Je mi krásně, cítím se volná. Mám ohromnou radost, že to zbaštil.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.