V galerii najdete tipy, jak si vyčlenit chvilku času jenom pro sebe.

Tah na branku

Zažila jsem super večer, zašla jsem s kamarády na pivo a skončili jsme na diskotéce v oblíbeném klubu. Alkohol tekl proudem a kolem mě spousta atraktivních mužů. Nechala jsem se hýčkat svým kolegou. Hezky se o mě staral a zásoboval mě drinky. Byla jsem si jistá, že za mnou pálí. Voněl z něj drahý parfém a jeden žhavý tanec střídal druhý. Výdej energie na parketu jsem vyvažovala na baru a chuť smlsnout si na kolegovi už se nedala držet pod pokličkou.

Změna plánů

Ráno jsem se probudila v cizí ložnici a vedle mě ležel jeho kamarád. Vyděsila jsem se a pátrala po tom, co se stalo. Na diskotéce jsem to hodně rozjela a kolegu přímo na parketu pozvracela. To na něj bylo silné kafe a „předal“ mě svému nejlepšímu kamarádovi. Dostala jsem vztek, ale při pohledu na chlapa, co ležel hned vedle v posteli, mě to přešlo. Stál taky za hřích a nevypadal nejhůř. Když už jsme byli v ložnici oba nazí, začali jsme se líbat. Sunula jsem se níž a níž.

Léčba šokem

Bylo ráno a všude plno světla. Jen co jsem se mu dostala do rozkroku, zděsila jsem se. Byl to hnus, horor. Měl tam spoustu výrůstků. Vypadalo to jako genitální bradavice. Z dálky mi to připomínalo květák. Udělalo se mi zle a vymluvila jsem se na ranní nevolnost po protančené noci. Sbalila jsem se a upalovala domů. Odpoledne se mi to rozleželo v hlavě a napsala jsem mu, proč se s tím neléčí. Odpověděl, že to má odjakživa a o infekci určitě nejde. Nevím, kde je pravda. Dodnes mě to straší. Doporučuji si vždycky ověřit, s čím máte tu čest. Nemusíte se smířit se vším. Neopíjejte se jako prase a pravděpodobně se vyhnete infekci. Moje rada zní: Posviťte si na něj!

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.