V galerii najdete tipy, jak co nejrychleji odhalit nevěru.

Svižný začátek

S přítelem jsem chodila pět měsíců. Na začátku vztahu jsme dítě neplánovali, neproběhla jediná diskuze na takové téma. Jako naschvál jsem otěhotněla. Nechtěla jsem být svobodná matka a věřila jsem, že by nám to mohlo klapat. Zůstali jsme spolu, ale skoro každý den přibývá nějaký problém. Jsme hodně rozdílní a pořád se jenom hádáme. Na ničem se neshodneme, ani na barvě koupelny nebo nákupním seznamu.

Bohužel to mezi námi nefunguje ani v posteli. Sexuální život je na nule. Nevzrušuje mě, nic k němu necítím, nemám zájem mít s ním sex. Když už mám náhodou chuť, musím se hodně přemáhat. Ani mi nemá co nabídnout.

Na obzoru

Cíleně jsem nehledala, ale nechala jsem tomu volný průběh. S kamarádem se znám od dětství, přátelíme se už přes patnáct let. Je to naprostý opak mého přítele. Máme spoustu společného, ve všem si rozumíme, naslouchá mi, máme stejné plány do budoucna. Stačí na něj pomyslet a jsem jako u vytržení. Problém je v tom, že nás dělí ohromná vzdálenost. Pracuje v zahraničí a má tam spoustu povinností. Já navíc nechci brát synovi otce. Se mnou mu to sice skřípe, ale jako táta se osvědčil.

Jsem z toho na prášky. Nejradši bych se sbalila a šla za hlasem srdce. Bohužel se na to nikdy nezmůžu.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.