V galerii najdete tipy, jak být tchyní na jedničku.

Tchyni jsme nic neprovedli, ale ona je nepříčetná a dělá nám jeden naschvál za druhým. Neřešíme to jen mezi sebou, ale i s právníky a s policií.

Divadlo

Moje tchyně je neskutečná mrcha. Dělá nám ze života peklo už od narození dcery. Už jsem na ni pětkrát podávala trestní oznámení. S právníkem jsme vypracovali zákaz přiblížení se ke mně a k dceři. Přes soud to prošlo, ale ona pořád doráží a nedá si pokoj. Chce po nás peníze, dělá hysterické scény, vyhrožuje smrtí. Nutí nás, abychom jí vyhověli. Strašné.

Hon

S partnerem jsme se nedávno vzali. Ji jsme za to věčné příkoří na svatbu pochopitelně nepozvali. Ještě před obřadem nám vyhrožovala, že si zjistí, kde se bereme. Chtěla přijet, udělat scénu, zničit nám ten krásný den. Kvůli ní jsme to měli v utajení. Naštěstí nás nikdo z hostů nezradil. Mám kvůli ní strach i o svoji rodinu. Jednou nadávala dokonce mým rodičům. Táta jí ale dal rychle najevo, že se k němu takhle chovat nebude, jinak by zašel na policii. Manželovi píše hnusné zprávy o tom, jak ho nenávidí, že jí zkazil celý život. Stalkuje ho v práci a žebrá od něj peníze. Prý nemá na nájem a na jídlo.

Je to dospělá a zdravá ženská. Ona ale všem tvrdí, že má nejvyšší stupeň boreliózy a umírá. Je to komedie. Nestydí se dělat příležitostnou prostitutku, aby si něco málo vydělala. Všichni to o ní ví a vůbec jí to nevadí. Je zlá. Nikoho takového neznám. Nejradši bych to peklo ukončila, přiznám se .. No, však víte jak.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.