V galerii najdete tipy, jak rychle překonat nevěru.

Lákadlo

Každý člověk udělá za život několik chyb, já ale udělala tu největší. Mám syna a hodného manžela. Bohužel jsem si toho nevážila. Přišly problémy a my je neustáli, přestali jsme spolu mluvit a po čase i spát. Zvykla jsem si na to a smířila se s tím, že to k manželství patří. Zůstala jsem jen kvůli synovi. Občas jsem vyrazila do společnosti, abych mohla vydechnout. Tam jsem potkala muže, který se mi moc líbil a učaroval mi na první pohled. Začali jsme se stýkat a povídat si. Přátelství mezi mužem a ženou ale neexistuje a i my spolu skončili v posteli. Zamilovali jsme se do sebe a on chtěl, abych rodinu opustila. To jsem odmítla kvůli synovi. Svěřila jsem se manželovi. Ten mi odpustil a zkusili jsme na můj úlet zapomenout. I tak mi milenec chyběl. O měsíc později jsem zjistila, že jsem těhotná. Byla jsem v šoku. O otci nebylo pochyb, s manželem jsem nespala. Ten mi doporučil potrat, ale nepřišlo mi to fér. Šla jsem za bývalým milencem, jeho reakce mě překvapila. Byl nadšený, po dítěti toužil.

Rozhodnutí

Definitivně jsem opustila manžela a zůstala s novým přítelem. Narodil se nám syn a na chvíli jsem byla zase šťastná. Myslela jsem, že všechno dobře dopadlo. Dokonce i starší syn to přijal bez problémů. Manžel si ho bral pravidelně k sobě a všichni jsme žili na hromádce.

Prozření

Po čase se bohužel ukázalo, jaký partner ve skutečnosti je. Čas dělil mezi kavárny, posilovnu a práci. To se mi nelíbilo. Od začátku mi bylo jasné, že na vážný vztah on není, ale ujistil mě, že se změní. Byly to lži. Skoro denně se hádáme a o malého nemá zájem. Už několikrát jsem ho vyhodila. Zajímá se jenom o sebe, nic mi nepřispívá, hrabe si na svůj píseček. Nepamatuji si, že by mi koupil třeba květinu. Nejde mi o dárky, ale o princip. Já mu vařím, uklízím, starám se o dítě. On se mi jen vysmívá a uráží mě. Tvrdí, že jsem blázen. Snažím se mu dát šanci, pořád ho totiž miluji. Ale takhle žít nechci a přestává mě to bavit.

Past

Nejhorší na tom všem je, že jsem na jeho nátlak podala žádost o rozvod. Nedávno za mnou ale přišel ještě stále manžel a požádal mě, abych se k němu vrátila. Miluje mě a věří, že bude všechno zase dobré. I nemanželské dítě by přijal za své. Je jiný, věnoval by se nám, zajímal by se. Jsem v pasti. Manžel je super chlap a rodinný typ, do milence jsem ale zamilovaná. Bohužel nemá na to být otcem a partnerem do života.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.