V galerii najdete tipy, jak si vyšetřit chvilku času pro sebe.

Zkrat

Do dnešního dne nemůžu uvěřit tomu, co se mi stalo. Vyzvedávala jsem děti ze školky a jeden z otců odvedl mého syna se svým pryč. Nikoho o tom neinformoval. Nechápu, proč to udělal. Musela jsem být blízko něj. Se svým synem zašel k bytu a moje dítě nechal stát na sídlišti. Naštěstí se po hodině našel, ale byl promočený a vystrašený. Nic se mu nestalo. To, co mě skutečně šokovalo, byl argument otce a jeho ženy. Tvrdili, že mu moje tříleté dítě přísahalo, že bydlí ve stejném domě jako jeho spolužák ze školky. A tak ho popadli a vedli skrz město neznámo kam. Ve finále se všechno otočilo proti mně a jsem za neschopnou matku, která nedokázala prckovi vysvětlit, že nemá ze školky odcházet bez mého doprovodu.

Vina

Nejdřív jsem si myslela, že syn jen vyšel před budovu školky nebo se potkouká s kamarády na chodbě, ale nakonec se musela zavolat policejní hlídka, která pročesávala blízké okolí. Nedělám si naděje, otec vyvázne bez trestu. Byla jsem strachy bez sebe, moje dítě bylo takovou dobu nezvěstné. A nějaký cizí chlap ho klidně nechá stát bez dozoru na neznámém místě. Naštěstí mého chlapečka našly dvě starostlivé maminky, které se zapojily do hledání.

Nechápu, jak mě může někdo osočovat ze špatné výchovy. Já nejsem ta, kdo má máslo na hlavě. Nenechám se slovně napadat. Ten člověk mi ukradl dítě v době, kdy jsou na sebe všichni tak zlí a hnusní.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.