V galerii najdete tipy, jak být pro muže dokonalá a neodolatelná.

Milenec

Spoustu let jsem chodila se zadaným mužem, ale jako coura si nepřipadám. Milovali jsme se. Netoužila jsem po manželovi ani společném bydlení. Stačil mi milenec. Užívala jsem si jeho lásku a pozornost, milování a povídání. Vídali jsme se několikrát v týdnu, chodili jsme na oběd, večer na pivo a po nocích za zábavou. Nikdy jsme neopomněli sex, to byla moje podmínka. Byla jsem v té době hodně náruživá.

Pravidla

On měl svoji ženu rád, nechtěl ji opustit. Měli spolu děti a spoustu závazků. Náš vztah mu vyhovoval a díky mně utužoval vztahy s manželkou. Čím víc si se mnou užil, o to radši se k ní vracel. Když jí během hádky řekl, že chce rodinu opustit, zděsila jsem se. Zazvonil u mě a chtěl se nastěhovat. Poslala jsem ho zpátky a zdůraznila mu, aby se podobných zmatků vyvaroval. Nechtěla jsem s ním bydlet. Bylo mi jasné, že by náš vztah po čase vyšuměl a přišli bychom o všechno to krásné. Chtěla jsem se vznášet. Byla jsem s ním hlavně kvůli sexu. On jediný mi ukázal kouzlo orgasmu. Milovali jsme se všude, ve dne, v noci, v práci, v autě, v kanceláři, neplánovaně, vášnivě. Posílali jsme si i padesát lechtivých zpráv a sprostých fotek denně. Odháněl ode mě nápadníky a bojoval se svými soky. Značkoval si mě, dělal mi na krku cucfleky, aby všichni věděli, že jsem zadaná. Čím černější měl svědomí, tím pevnější základy mělo jeho manželství. Jeho žena na sex nebyla a díky mně byl vedle ní krotký jako beránek.

Každý je jiný

Klidně mě ukamenujte, ale kdybych nebyla já, byla by jiná. Byla by to mrcha a zničila by jejich rodinu. Každý má jiné priority. Já kladla důraz na kvalitní sex a zakázané ovoce. Všichni to máme v sobě a toužíme po tom, co je nedostupné. Z těch, co tvrdí opak, mluví jen strach a zoufalství. Zamyslete se a věnujte se svým zanedbaným a neuspokojeným partnerům. Já si ale myslím, že někteří muži to mají v sobě a nic nevěru neodvrátí.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.