V galerii najdete tipy, jak odhalit nevěru.

Pohoda

Mám doma manžela a pětiměsíční dcerku. Vždycky jsme se měli rádi, muž přišel z práce, objal mě, dal mi pusu. Dával často a bez upomínání najevo, že mě má rád. Od porodu se ale hrozně změnil. Dcera musela být v inkubátoru a já byla měsíc v nemocnici s ní. Manžel mi připadal jako vyměněný, sám od sebe nenapsal, odpovídal jen jedním slovem, nechtěl si se mnou volat. Vymlouval se, že se mu nechce mluvit. První dny po návratu domů mi se vším pomáhal, ale teď už mám pocit, že je mu zase všechno ukradené.

Ledová sprcha

Přijde domů z práce, nají se a po půl hodině mizí ven na zahradu něco dělat. Vrací se mezi devátou a desátou, to už dcera dávno spí. Lehne si na gauč a kouká do telefonu. Když se ho na něco zeptám, odsekne mi s tím, že mám být ticho, protože zrovna něco čte. Celý den se těším, že budeme mít chvilku pro sebe a v klidu si popovídáme. A on je místo toho otrávený, nechce se bavit a vymlouvá se na únavu.

Poslední dobou je výbušný. Hádá se se mnou kvůli každé maličkosti. Dokonce mi jednou řekl, že jsem kráva. Před porodem takový nebyl. Chodili jsme spát před půlnocí a nevadilo mu to. Už si nevím rady. Mrzí mě to. Mám ho ráda. Tvrdí, že on mě taky. Bohužel to tak nevypadá. Nevím, co se to s ním stalo. Nechce se mi tomu věřit, ale už mám podezření, jestli nemá milenku.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.