Odhalte nevěrníka, tipy najdete v galerii.

Pohoda

Svůj příběh bych měla začít tím, že mám čtyři děti a úžasného manžela. Měla jsem. Poslední tři měsíce se hodně změnil. Vždycky jsem toužila po velké rodině a mohla jsem se na muže spolehnout. Náš vztah byl idylický. Jsme spolu jedenáct let a bylo to skoro bez mráčku. Trávili jsme spolu spoustu času, hodně jsme se milovali, byla to opravdová láska. Chodil do práce a všechno volno věnoval rodině. Neměl problém s výletem do zoo ani s romantickou večeří. Byl nesmírně hodný, obětovaný a všímal si nás.

Změna

Po porodu nejmladšího syna, kterému je jen pár měsíců, pozoruji změnu v manželově chování. Po příchodu z práce se svalí na gauč a visí na telefonu. Nedá ho z ruky. Chodí s ním do koupelny i na záchod. Pořád jen slyším oznámení z Messengeru. S někým si píše a mobil nosí v zadní kapse u kalhot. Se mnou se vůbec nebaví, nevšímá si toho, co se doma děje. Dokonce začal jezdit dřív do práce a několikrát v týdnu se vrací o dost později. Nemusí přede mnou nic zatloukat. Je mi jasné, že někoho má.

Konec

Když jsem na něj uhodila, odsekl mi s tím, že se o něj nemám starat a hledět si toho, že domů přinese peníze. Mám být ticho a vydupávat. Je pravda, že na něm leží starost o finanční zajištění rodiny včetně nájmu a jídla. Já do rozpočtu kromě nuzné mateřské nic nepřinesu. Beru jen tři a půl tisíce a z toho moc parády nevyčaruji. Kdyby došlo na nejhorší a chtěl se rozvést, zhroutila bych se. Nezvládla bych se postarat o děti.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.