V galerii najdete tipy, jak co nejrychleji odhalit nevěrníka.

Šance

Máme s bývalým přítelem malou dcerku, o tu tu ale nejde. V rodném listě jsem zapsaná jenom já. Rozešli jsme se ve zlém a nechtěla jsem od něj almužnu. Nic na dítě neplatí a nestýkají se. My dva jsme se ale občas potkali. Po všech hádkách jsem ho i tak pořád milovala. Nedokázala jsem ty roky lásky jen tak zahodit. On to věděl, ale myslím, že to necítil tak silně. Jenom mě zneužíval. Dělalo mu to dobře na sebevědomí a honil si na mě triko. Byla jsem na něj hodná, protože jsem v jeho blízkosti cítila naději na nový začátek.

Podpásovka

Později jsem si musela najít přivýdělek. Bez jeho pomoci jsem nemohla žít z mateřské. Kamarádka mohla dcerku hlídat jenom po večerech, a tak jsem si našla místo v baru. Docela mě to bavilo. O to víc, když to bývalý přítel zjistil a začal mě tam několikrát v týdnu navštěvovat. Jenom jsme si povídali a směna mi utíkala neskutečně rychle. Byla jsem do něj zase zamilovaná. Všechno se ve mně zhroutilo, když si přivedl novou přítelkyni. Bylo mi hrozně. Rozbrečela jsem se a on mi slíbil, že tam s ní už nikdy nepřijde. Samozřejmě to porušil. Podrazil mě.

Do očí

Udělalo se mi špatně. Všechno se ve mně sevřelo a chtělo se mi křičet. Ze vzteku jsem si vzala jeho novou známost stranou a vyklopila jsem jí, že ji se mnou podváděl. Nelhala jsem, byla to pravda, občas jsme spolu spali. Bohužel si teď připadám jako mrcha. Bojím se, že jsem to mezi námi zničila a už nikdy se to nedá dohromady. Pořád ale doufám, že ho opustí. Jedině tak by si mohl uvědomit, co ve mně má.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.