V galerii najdete tipy, jak být pro muže dokonalá.

Přátelství

Myslím, že můj vztah s přítelem se blíží ke svému konci. Jsme spolu už několik let a máme syna. Na první pohled vypadá všechno idylicky, ale ani zdaleka tomu tak není. Do našeho vztahu zasahuje přítelův kamarád. Nedají bez sebe ránu, jsou jako bratři. V záchvatu vzteku mi přítel dokonce řekl, že je pro něj víc než rodina. To mě zabolelo. Já mám taky svoje zájmy, ale nikdy bych je před přítelem a synem neupřednostnila.

Spolu

Jsou spolu každý víkend a vysedávají v hospodě. Přes týden ráno hraje divadlo, že jde do práce. Odpoledne se vrací a vypráví mi, co všechno se mu přihodilo. Už mnohokrát jsem se ale dozvěděla, že v práci nebyl. Poflakuje se se svým kumpánem po městě, jsou zašití v baru nebo se jdou prospat. Neměla bych nic proti obyčejnému a zdravému přátelství, ale tohle už se nedá snést. Plánují spolu víkendy a přítel zanedbává práci. Bojím se, že dostane výpověď. Nemohli bychom žít z peněz, co dostávám od státu na dítě.

Prohraný boj

Málokdy se mi podaří ukrást přítele pro rodinu a vyjet o víkendu na výlet. Jakmile mu kamarád zavolá, všechno je jinak. Plány se ruší a přednost má zábava a hospoda. Syn to zatím nevnímá, ale jednou mu to dojde. Bude zklamaný mnohem víc než já. Nevím, co s tím. Když přítel nepije a není pod vlivem kamaráda, je ukázkový. Hodný, milý a pozorný.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.