V galerii najdete tipy, jak přežít společné bydlení bez úhony.

Láska

Dostala jsem se do prekérní situace, ze které vybruslím bez úhony jen těžko. Musím se z toho vypsat a ulevit si.

Jsem se synem už třetí rok sama. To, co bylo dřív, není podstatné. Před pár měsíci se stala zvláštní věc. Do práce nastoupil nový muž. Byla to láska na první pohled. Když jsem ale zjistila, že je ženatý a jeho žena čeká dítě, zařadila jsem zpátečku. Nechtěla jsem nabourat vztah a zničit rodinu.

Jeho volba

Na firemním večírku jsme se dali do řeči a padli si do oka. Trochu jsme spolu flirtovali a rozuměli si skoro ve všem. Tenkrát se sice nic nestalo, ale začali jsme si psát a každý den se potkávali v práci. Po pár týdnech přijel ke mně domů na kafe. Nezvala jsem ho, byl to jeho nápad. Z povídání brzy sešlo a vyspali jsme se spolu. Od té doby se vídáme a zamilovali jsme se do sebe.

Soud

Tvrdí mi, že jim v to manželství neklape a už dlouho chce ženu opustit. Je to těžké pro nás oba. Já cítím vinu na tom, že to čerstvě narozené miminko nebude mít kvůli mně otce. Není to sice jenom moje vina, ale nevím, jestli se s tím poperu. Jsem v tom až po uši, on taky. Chceme být spolu, ale ten strach z toho, co se bude dít po provalení našeho poměru, mě ničí. Dozajista mě odsoudí jeho žena i spousta našich kolegů v práci.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.