Naučte se vycházet s partnerovou rodinou, tipy najdete v galerii.

Do života

Prosím, nevychovávejte svoje syny jako neschopná a žárlivá telata. Dostáváme se do situace, kdy je třeba každého chlapa převychovat. Většina z nich si neumí ani roztřídit složené věci do skříně nebo odmítají spolknout celý prášek, protože mu je matka ještě ve dvaceti letech drtila a rozpouštěla ve sklenici vody. Jen aby se dospělý chlap nezakuckal. Když jsem pozorovala muže, jak se bojí tablety na bolest hlavy, nevěděla jsem, jestli se mám smát nebo brečet.

Podezření

Muž bohužel zašel mnohem dál. Předvedl před tchyní hysterickou scénu. Dcera chtěla spát u tety a já bych zůstala doma sama. Začal žárlit a prohodil, že mi nemůže důvěřovat. Pohádali jsme se. Bylo mi úplně jedno, že na mě jeho rodiče civí. Takhle se ke mně nikdo chovat nebude. Mám svatou trpělivost a nikdy jsem nezahnula. Nemá důvod podezírat mě z nevěry. A pokud ano, musíme si to vyřešit mezi sebou. Nestojím o to, abych měla za zády ty jeho dva advokáty.

Stopka

Dorazila to tchyně, která ho v žárlení ještě podpořila. Přišla s nápadem, že se sejdeme u ní doma a uděláme si holčičí večer. Nepotřebuji hlídat. Nakonec jsme se pohádali všichni. Vytočilo mě, že ze mě bezdůvodně dělají nesvéprávnou. Muž to naštěstí rychle pochopil a hodil zpátečku. O tchyni mi nejde. Děsím se ale toho, s čím na mě muž ještě vyrukuje. Prostředí, ze kterého přišel, je hodně nezdravé.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.