Tipy, jak se vypořádat se změnami po porodu, najdete v galerii.

Pro rodinu

Chtěl bych se přiznat. Není to pro mě lehké a nestojím o soudy nebo kritiku. Manželka otěhotněla hned na první pokus. Nečekali jsme, že to bude tak rychlé, ale oba se moc těšíme. Bude to naše první dítě. Vždycky jsem byl rodinný typ. Kromě divokého období před maturitou jsem nechodil do hospod a netrávil čas s kamarády. Zajímají mě věci kolem rodiny, domu a práce. Život rád podřídím přítelkyni a teď už manželce. Udělal bych pro ni první poslední.

Na suchu

Během těhotenství je bohužel jiná, unavená, protivná a nálady má jako na houpačce. Chápu, že za tím stojí hormony, ale já sex potřebuji. Od první chvíle je jí moje náklonnost na obtíž a nechce o souloži ani slyšet. Na začátku se párkrát přemohla, ale teď už s ní nepohnu. A i mně to přijde divné, když je uvnitř miminko.

Řešení

Našel jsem si kamarádku s výhodami. Známe se už spoustu let. Ví, že hned po manželčině porodu je mezi námi konec. Z celého srdce toužím být spořádaný manžel a táta od rodiny. Ukončím to a moje malé dobrodružství skončí. Nechtěl jsem ženě ublížit, ale pochopte, že bych tolik měsíců bez sexu nevydržel. Manželku miluji, je vtipná a krásná i s velkým pupkem. Doufám, že se to za ty dva měsíce neprovalí. Bydlíme na malém městě a každý má oči všude.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenáře, který jej předal redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenáře pozměněna.