Muž, nebo žena?

Podpora ženy Shannon pro Corinne byla hnacím motorem, aby ze svých snů neustoupila. Byla to dlouhá a náročná cesta, největší překážkou ale byla vlastní mysl, která se bála předsudků a nelítostných soudů. Měla strach, jak na její touhy zareagují dcery, ale nesetkala se s jedinou špatnou reakcí.

Do třetice

I přes nálepku transexuála Corinne s ženou toužila po třetím dítěti. Dcery jim přinášely jen samou radost, ale partnerky chtěly ještě jednou zažít ten krásný moment příchodu dítěte na svět. Lékaři je varovali, že vzhledem k věku a nedávno prodělané hormonální léčbě nebude početí jednoduché. O to větší bylo jejich překvapení, když hned měsíc po rozhodnutí rozšířit rodinu se Shannon chlubila pozitivním výsledkem na těhotenském testu. Obě jejich dcery se narodily o několik týdnů dřív a strávily hodně času v inkubátoru. I na takový scénář se chtěly připravit a zajistily si dulu i fotografku, které byly ochotné jet s nimi na zavolání do porodnice.

Těhotenství probíhalo bez problémů a pomalu se přiblížil devátý měsíc. 36. týden ale dítě zničehonic zavelelo a začaly první kontrakce. Shannon nepropadala panice a začala si v klidu balit vše potřebné. Corinne mezitím poslala skládat ručníky, aby se uklidnila. Když měla hotovo, šla zkontrolovat svou ženu, je-li všechno v pořádku. Byla opřená o umyvadlo a bojovala s úpornou bolestí. Hlavička dítěte už byla venku. Nebyl čas jet do nemocnice. Okamžitě zavolaly svůj krizový tým a vytočily linku 911, kde je odborníci provázeli celým porodem. Během chvilky přišla fotografka. Sotva stačila zapnout fotoaparát a malý Rowan spadnul Corinne přímo do dlaní.

Ještě více radosti

Byl zdravý a krásný. Obličej měl zmuchlaný a křičel na celé kolo. Ještě v noci s ním vyrazily do nemocnice, kde ho nechaly prohlédnout lékaři, aby měly jistotu. Všechno bylo v pořádku, žádná umělá strava nebo polehávání v inkubátoru jako po porodu dcer. Dnes už je Rowanovi několik měsíců a celá rodina září štěstím.