Podzimní recepty, které vás zahřejí

INKA je přírodní směsí ječmene, žita, čekanky a cukrové řepy. Díky harmonickému složení a vysokému obsahu cereálií má tato instantní obilninová kávovina výživné hodnoty, příjemnou chuť, jemné aroma a lahodnou pěnu. Pokud INKU znáte jako alternativu kávy, vyzkoušejte také netradiční recepty, k jejichž přípravě se používá právě tento lahodný nápoj.

Pro dobrou náladu

Potřebujeme:
• 2 lžičky INKY
• 2/3 šálku vařicí vody
• 1/3 šálku čokoládové omáčky
• 4 lžíce smetany 30%
• šlehačka
• karamelová poleva
• zkaramelizovaný cukru krystal

Čerstvě uvařenou kávovinu INKA doplňte o čokoládovou omáčku a smetanu. Připravený nápoj nalijte do šálku a opatrně ozdobte šlehačkou, zalijte karamelovou polevou a posypte zkaramelizovaným cukrem. Tento horký nápoj vám zaručeně přinese dobrou náladu!

Další články

čtenářů si právě čte tento článek


Osvědčení pomocníci z kuchyně

Osvědčení pomocníci z kuchyně

Ne vždy je nutné se spoléhat na chemii a ne vždy je to také efektní. Občas je potřeba sáhnout po přírodních zdrojích. Zkuste to a budete překvapené,…

Akční letáky