TIP na krajkové noční košilky

Krajkové košilky jsou nejen romantické, ale i sexy. Košilka by měla být součástí šatníku každé ženy, která chce před mužem působit elegantně a přitom svůdně. Košilky jsou ušity z jemných krajek, které neškrábou a na těle jsou příjemné. V prodejně KiK je nyní k zakoupení mnoho variant. Můžete si vybrat z široké nabídky střihů, délek, barev i velikostí. Soupravu prádla naleznete v každé prodejně za 159 korun a samostatné krajkové košilky pořídíte za 189 korun.

TIP na krajkové soupravy spodního prádla

Spodní prádlo je neodmyslitelná část oblečení každé ženy. I tento druh textilu může být zpestřen krajkou, která promění všední spodní prádlo v originální módní kousek. V prodejnách KiK si můžete vybrat z kompletů, které jsou celé nebo jen částečně z krajky. K dostání jsou ve více barevných provedeních v různých velikostech. V KiKu jsou podprsenky k dostání za 139 korun a kalhotky za 55 korun.

TIP na 3 kusy kalhotek v 1 balení

V nabídce prodejen KiK nyní můžete zakoupit string a klasické kalhotky v jednom balení. Oba druhy spodního prádla jsou k dostání ve velikostech S – XL a vybírat můžete ze dvou barevných kombinací. V KiKu zakoupíte tyto 3 kusy kalhotek za 105 korun.

Chcete zjistit, zda je prodejna KiK ve vašem regionu? Využijte vyhledávač, díky kterému zjistíte, zda se prodejna nachází ve vaší blízkosti a jakou má otevírací dobou. Aktuální nabídku produktů sledujte na facebookovém profilu KiK a připojte se k více jak 300 tisícům fanoušků chytrého nakupování.