Pivo 5x jinak, než ho znáte

Pivo nemusíme vždycky jenom popíjet, můžeme je s trochou nadsázky i jíst. Je totiž vynikající součástí mnoha zajímavých pokrmů.

1. Pivní polévky

Mnoho národů má své varianty pivních polévek. Najdeme je ve staročeské, německé i třeba francouzské kuchyni.

Recept

K hovězímu vývaru přilijeme půl na půl světlé pivo, mírně přisladíme, osolíme a zavaříme. Varianty zahuštění polévky: přidat můžeme strouhaný sýr, žloutky, rozkvedlanou smetanu nebo vložíme opečenou veku.

Další články

čtenářů si právě čte tento článek


Jak dobře nakoupit ovoce a zeleninu

Jak dobře nakoupit ovoce a zeleninu

V supermarketech převážně prodávají zeleninu a ovoce, které dozrává teprve v kamionu cestou z jižních krajů do Česka. Poradíme, jak vybírat a…

Akční letáky