Německá značka Braun, která je již přes 90 let proslulá svými technologickými inovacemi a čistým designem, pro vás připravila revoluční novinku ve světě přípravy pokrmů. Reaguje na potřeby dnešních spotřebitelů, kteří chtějí rychle a spolehlivě připravit co největší škálu pokrmů a nápojů, a přichází s novou řadou tyčových mixérů s bohatým příslušenstvím.

Výrobky Braun jsou pečlivě promyšlené do posledního detailu, jsou navrženy a vyvinuty v souladu s německými standardy kvality, projevuje se zde pověstná německá preciznost. Technologické inovace, funkční design, nadčasovost a spolehlivost jsou synonymem této značky a usnadňují každodenní život spotřebitelů. Právě nová řada tyčových mixérů Multiquick 7 je výborným příkladem. Inovační tlačítko „Smart Speed“ zavádí plynulou regulaci rychlosti, podobně jako je tomu v případě pedálu plynu u automobilu. Toto intuitivní tlačítko umožňuje jemné spuštění a zpomalení rychlosti dle potřeby. Můžete si tak v reálném čase pouhým tisknutím tlačítka určovat jemnost či hrubost namixování, nasekání či nadrcení zpracovávaných surovin.

Všechny tyčové mixéry Braun mají bytelné, kompaktní a tiché DC motory vyráběné v Německu. Řada Multiquick 7 se pyšní příkonem 750 wattů, proto je velmi snadné nasekání i těch nejtvrdších surovin, rozdrcení ledu nebo zpracování těsta. Navíc mají tyčové mixéry Braun patentovanou spodní část mixovací nohy, tzv. PowerBell, díky jehož speciálnímu tvaru a ultra tvrdým nožům z nerezové oceli nedochází k rozstřiku surovin. Právě díky tomuto patentu je možné bezpečně mixovat horké polévky či pyré přímo v hrnci na sporáku.

Jednotlivé modely se liší šíří příslušenství, vybrat si můžete modely obsahující:

  • Šlehací metličku – na šlehání vaječných bílků, šlehačky, frappé, lehkého těsta na palačinky či lívance, nebo na šlehání nadýchaných dezertů
  • Sekací nástavce o objemu 350, 500 nebo 1250 ml - výborné na cibuli, tvrdý sýr, ořechy, česnek, zázvor, chilli papričky, mrkev, bylinky, maso atd. Během pár vteřin vytvoříte také pomazánky, pesto, guacamole a mnoho dalších výborných receptů. Největší sekací nástavec má také speciální nůž na drcení ledu, takže je výborný také na výrobu koktejlů nebo ledové tříště
  • Food procesor 1,5 l – během pár vteřin nakrájí nebo nastrouhá suroviny a dokonce uhněte těsto do 60 vteřin.

Můžete si vybrat z modelů MQ 700 Soup, MQ 725 Omelette, MQ 735 Sauce, MQ 745 Aperitive, MQ 775 Patisserie a MQ 785 Patisserie Plus.

Všestranné příslušenství dělá z tyčového mixéru univerzálního a spolehlivého pomocníka v kuchyni, který šetří čas, a díky špičkovým německým technologiím si můžete být jistá, že vám tyčový mixér Braun bude spolehlivě sloužit dlouhá léta.

Více informací najdete na www.braunhousehold.cz