Pronájem chaty či chalupy patří stále k cenově nejvýhodnějším způsobům dovolené, přičemž kvalita a vybavenost objektů se stále významně zvyšují. Venkovní bazény, krby a grily jsou již téměř samozřejmostí a stále přibývá počet objektů, které disponují saunami, bazény SPA, zastřešenými bazény a zázemím pro celkovou a plnohodnotnou relaxaci.

  • Nespornou výhodou dovolené na chatě či chalupě je úspora nákladů za dopravu. Po vlastní ose se dopravíte kamkoliv a krásy naší vlasti můžete v místě objevovat i na kole, pěšky anebo prostřednictvím lokální dopravy. Existuje opravdu mnoho míst, které u nás (ale i na Slovensku) stojí za návštěvu.

Ubytovací služby však už nejsou omezeny pouze na pojmy chata, případně chalupa. Poslední dobou znatelně přibývá netradičních rekreačních objektů, jako jsou např. mlýny, hájovny, vinné sklípky, zámečky, sruby, vily, rybářské chaty, zemědělské usedlosti, tvrze, ranče, mobilní domy atd. Toto široké spektrum ubytovacích možností uspokojí i tu nejnáročnější klientelu.

Pokud někdo nerad ztrácí kontakt s vymoženostmi každodenního života, nemusí mít žádné obavy. Většina chat a chalup, určených ke komerčnímu pronájmu, je dnes již vybavena kvalitním sociálním zařízením, kuchyní či kuchyňským koutem, barevnou televizí i ústředním vytápěním. Nadstandardní objekty disponují například vnitřními nebo venkovními krby, bazény, saunami, whirpooly, posilovnami atd. Možnost vlastního vaření, popřípadě přípravy lehkých jídel je velmi kladně hodnocena, jelikož poskytuje rekreantům svobodu v rozhodování, zda využít služby restaurací nebo si vystačit z vlastních zdrojů.

Pronajmout si rekreační chatu či chalupu doporučujeme pouze u zavedené a fungující cestovní kanceláře nebo agentury. Již na první pohled lze rozpoznat, zda je nabídka kvalitně a originálně zpracovaná, anebo se jedná pouze o přeprodávání nabídek, které je v poslední době falešnou módou zejména na internetu.

Naši nabídku najdete na adrese www.chatyachalupy.cz, kde je u každého objektu jeho podrobný popis včetně fotogalerie a přehledná tabulka volných termínů. Milovníky luxusnějšího a dražšího ubytování určitě potěší výběr rekreačních možností www.superchaty.cz.

Tištěný katalog 2011 si můžete objednat zde:


TOURTREND
Oskol 447
767 01 Kroměříž
tel./fax. 573 341 111
e-mail: tourtrend@tourtrend.cz