Značka Ecovacs neustále pracuje na výzkumu a vývoji svých výrobků a důkazem je více než 30 milionů spokojených zákazníků po celém světě. Nyní přináší na český trh novinku v podobě robotického vysavače nejvyšší kvality - Deepoo D76. S ním bude úklid ještě jednodušší.

Dva v jednom

Tento vysavač je výjimečný oproti svým robotickým kolegům svou speciální nabíjecí stanicí. Do ní je zasazen ruční vysavač, který zcela bezprašně vysaje a vyčistí obsah zásobníku na nečistoty z robotického vysavače. Výrazně se tím zjednoduší vysypávání nečistot z robotického vysavače. Navíc ruční vysavač se dá využít také samostatně. Jednoduše vyjmete ruční vysavač, připojíte ohebnou hadici a můžete vysávat prostory nedostupné pro robotický vysavač. Příslušenství, které je součástí balení, nabízí také teleskopickou trubici, kartáčovou, polštářovou a štěrbinovou hubici. Také hubici na prach a velmi praktický pás k zavěšení na rameno.

Podlahový robotický vysavač nabízí komfortní vysávání na hladkých podlahách, rotační kartáč zvyšuje účinnost vysávání na kobercích. Ecovacs D76 si dobře poradí i se zvířecími chlupy. Díky velkému zásobníku na nečistoty oceníte téměř bezúdržbový úklid podlah.

Nejvyšší model obsahuje 45 bezpečnostních senzorů, zajistí plynulý pohyb po podlaze, zabrání pádu ze schodů a narážení do překážek. Senzory rozpoznají blížící se překážku, vysavač přibrzdí a vyhodnotí změnu trasy. Vybírat můžete ze 4 režimů úklidu. Pro běžný úklid je určen mód automatický, který místnost vysává více směry tak, aby byla důkladně čistá. Pokud vysavač narazí na více nečistot na jednom místě, sám zahájí intenzivní úklid, začne se pohybovat do spirály tak, aby mu nic neuniklo. Režim podél stěn je určen pro vysávání těsně u stěny, případně nábytku. Lokální úklid je doporučen, pokud se v domácnosti vyskytne větší množství nečistot, tak dát vysavač na místo, zapnout lokální úklid a vysavač bude intenzivně vysávat do vybití.

Ecovacs D76 nejen kvalitně vysává, ale udržuje v čistotě i prostředí domova. Na povrch vysavače je nanesena vrstva nanočástic stříbra s kladným elektrickým nábojem Ag+. Stříbro proniká do bakterií a jejich buňky se rozpadají. Mikroorganismus ztratí možnost růst, rozmnožovat se a následně umírá.

  • Pro vymezení prostoru, kde chcete, aby vysavač nevysával, doporučujeme využít magnetické pásky. Bez nutnosti zapínání a doplňování baterií stačí magnetickou pásku nalepit na podlahu a ta zajistí díky magnetickému poli, které je kolem ní, aby sem vysavač nevjel. Může být použita na hladké podlahy nebo ji lze umístit i pod koberec.

Vysavač, který mluví a tančí

Robotický vysavač Ecovacs D76 umí mluvit a tančit. V šestém programu „DEMO“ komentuje svou práci, informuje o překážkách a změnách režimu úklidu. Například v okamžiku, kdy narazí na více nečistot, toto ohlásí a změní režim úklidu na intenzivní. Po intenzivním úklidu se sám vrací zpět do automatického režimu.
Vysavač Ecovacs D76 dokáže nejenom za vás pracovat, ale umí vás i pobavit. Tancuje po podlaze v rytmu hudby, která je na paměťové kartě.
Udělejte si radost hned dvakrát!

Dárek pro vás

Do konce roku 2011 vám Ecovacs udělá radost hned dvakrát. Nejen, že bude za vás uklízet, ale ve speciální nabídce získáte také dárek v podobě designového setu dámských cestovních zavazadel. Tyto trendové kufříky získá každý zákazník, který si koupí vysavač Ecovacs Deepoo - modely D76, D73 a D58.

Více informací získáte na www.ecovacs.cz