Jako skvělé zakončení letošního roku nabídne Minimax na Silvestra kromě programu pro děti, které oslavují konec roku společně se svými rodiči, také celovečerní speciály, které začnou ve 20:00 hod. Počínaje tímto okamžikem už bude stanice Minimax vysílat 24 hodin denně.

Minimax, který je zaměřen na děti od 4 do 14 let, bude i nadále nabízet pro rodiny s dětmi pořady, které mají zábavnou a naučnou formu zároveň, od Silvestra můžete očekávat širší škálu programů.

Ve všedních dnech od 6:00 do 8:00 hod. bude Minimax vysílat všechny nové série populárních seriálů zaměřených zejména na malé předškolní diváky. Budou to seriály jako například Lokomotiva Tomáš, Ella, malé slůňátko, Chucka přátelé nebo Franklin a přátelé.



Každý den od 19:50 hod. bude na programu pohádka na dobrou noc, která bude bavit jak děti, tak i dospělé, a začneme s vysíláním seriálů Vesmírná psí rodinka a Prasátko Peppa. Potom bude následovat program, který uspokojí už o něco starší diváky. Pro ně budou každý večer od 20:00 hod. vysílány četné celovečerní speciály a animované filmy, mj. vždy oblíbené Barbie Thumbelina a Arthur – Je to jen Rock ‘n‘ Roll.

Víkendový program bude od 9:30 do 11:00 hod. věnován tematickým programovým blokům. První čtvrtletí roku 2016 s sebou přinese ty nejlepší programy o vyšetřování „malých detektivů“, kteří milují řešení záhad.

V lednu bude vysílána premiéra nového seriálu Zorro the Chronicles, který je z produkce CGI a je zaměřený na původní Zorrovy hodnoty, zatímco zbrusu nová 4. série Poznáváme přírodu a nová Barbie Rock ‘N‘ Royals budou vysílány od února.

Stále populárnější stanice Minimax bude i nadále pokračovat v poskytování toho nejlepšího dětského obsahu a oblíbených programů, jako jsou například Požárník Sam, Lokomotiva Tomáš, Malý princ, Mia a já nebo Zvědavý George.

Můžete soutěžit o zajímavé ceny, více informací získáte na www.facebook.com/Minimax.tv