Nejdražší žena

Nejdražší ženou na světě je Jeniffer Lopez, která se v Česku už brzy objeví ve filmu Záložní plán (Falcon) Její krásné tělo je v případě újmy totiž u jedné z newyorských pojišťoven oceněno částkou, která v přepočtu činí 25 bilionů korun!

Nejdražší film

Jedním z nejdražších filmů světa je Titanic s Leopardem di Caprio. Náklady na něj se totiž vyšplhaly na 3,6 miliardy korun.

Nejdražší reklamní kampaň

Snad nejdražší reklamou byla ta na Pepsi. Za devadesáti sekundový spot, do nějž si najali známou skandalistku Britney Spears, totiž vyšel na víc než 135 milionů korun.

Nejdražší volební kampaň

Rekord v nejdražší volební kampani drží Michael Bloomberg, který kandidoval na starostu New Yorku v roce 2001. Vyšla jej totiž na víc než miliardu korun. Pokud by se mělo spočítat, kolik stál jeden hlas, zněla by částka 1 667 Kč.

Nejdražší sériově vyráběné auto

Nejdražším sériově vyráběným autem na světě, na které si z výplat opravdu nenaspoříte, je Maybach 62. Najdete v něm sice veškerý luxus a komfort, jaký si jen můžete přát, jenže byste za něj musela vydat devět milionů.

Nejdražší boty

Možná se vám zdá přemrštěné koupit si bot za několik tisíc. Co ovšem potom, kdybyste si koupila nejdražší botky na světě. Jejich autorem je návrhář Stuart Weitzman, jsou zdobeny 642 rubíny a vyjdou na „pouhých“ 46 milionů korun.

Nejdražší oběd v historii

Vaříte si doma, abyste ušetřila a neutrácela v restauracích? Pak byste možná měla vědět, že nejdražší oběd světa vydražil v jedné aukci milionář David Einhorn. Zaplatil přes 4,5 milionu korun za to, aby mohl poobědvat se svým idolem Warrenem Buffetem.

Nejdražší oblek

Nejdražším kouskem oblečení je oblek amerických kosmonautů. Jeden vyjde na 162 milionů korun.

Nejdražší podprsenka

Především dámy bude zajímat nejdražší podprsenka v historii. Je od prestižní značky Victoria’s Secret a na jedné z newyorských přehlídek ji předvedla modelka Heidi Klum. A na kolik že vyjde? Na 270 milionů.

Nejdražší hotel

Možná přemýšlíte, kam se v létě vydat na dovolenou. Pak to jistě nebude do sedmihvězdičkového hotelu Burj Al Arab v Dubaji, kde noc v luxusní rezidenci vyjde na 192 500 Kč.