Vybírejte podle věku a koníčků dětí

V první řadě byste se měli soustředit především na věk vašeho potomka. Je jasné, že starší děti jen velmi těžko ocení animované obrázky zvířátek a čehokoli jiného, co je určené primárně pro děti nejnižšího věku. Naopak ty milují princezny, dětské hrdiny anebo právě zvířata ve spoustě podob. Při nákupu nálepky na stěnu myslete samozřejmě také na pohlaví dítěte a v neposlední řadě se soustřeďte také na jeho zájmy. Vždyť instalovat do pokoje samolepky s motivem koní klukovi, který miluje fotbal, by bylo přinejmenším zbytečné. Stejně tak si dospívající dívky rády nechají nalepit na stěny motivy jejich milovaných hrdinek z dívčích románů, případně zpěvaček či kohokoli jiného.

Zvířata v mnoha podobách

Které malé dítě by nemělo rádo zvířátka? Především v animované podobě vypadají mile a hodí se do interiéru jakéhokoli dětského pokoje. Volit lze z pestrobarevných nálepek vyznačujících se jednotným stylem. Sloni, žirafy, ale i tučňáci a jiní zástupci zvířecí říše si najdou místo v pokojíku jakéhokoli malého rošťáka. Velmi oblíbená jsou především zvířátka, která v sobě mají integrován metr. Bez problémů si tak může váš potomek stoupnout ke zdi, kde je tato nálepka, a vy jej pohodlně změříte. Vše se obejde bez jakéhokoli přemlouvání a hádek. Děti mají rády zvířátka třeba v barevné kreslené podobě, která neodpovídá realitě. Není nezbytné, aby měly okolo sebe klasické fotografie. Ty si můžete ostatně prohlížet na internetu nebo ve standardním fotoalbu.

Příšerky všeho druhu

Ač se to nám dospělým možná nezdá, děti milují nejrůznější příšerky a postavičky, jež nemají s realitou jako takovou prakticky vůbec nic společného. I na nálepkách tak můžete mít zajímavá strašidýlka nebo příšerky, které vypadají ne strašidelně, ale spíše vtipně a pestře. Jednat se může o roztomilé postavičky, jež vám skoro pokaždé dokážou vykouzlit úsměv na rtech. Vtipné malé postavičky jsou navíc vyvedeny v mnoha barevných variacích.

https://myloview.cz/nalepky/podle-interieru/detsky-pokoj/

Ptáci a sovičky

Mezi velmi oblíbené motivy patří také ptáci a speciálně sovy. Pokud byste si ale mysleli, že se jedná o fotografie, jste na omylu. Sovičky se dnes kreslí ve specifických tvarech. Jedná se o jakousi geometrickou podobu působící sice ostře, nicméně ve finále mile. Stejně tak ptáci vyobrazení v geometrické lineární formě.

Písmenka a pomůcky pro malé školáky

Malí školáci, anebo dokonce i předškoláci, mohou mít na zdi nálepky s písmeny. Ta mohou být veselá a doplněná o zajímavé tematické obrázky. Vzhledově se takovéto písmenkové nálepky stoprocentně zavděčí, jelikož jsou do jisté míry poučné a vzhledově také nijak nezklamou. Výbornou volbou je i velká nálepka mapy, která se vyznačuje jednotlivým druhy zvířat, jež žijí na konkrétních kontinentech. Takovéto didaktické nálepky na stěnu pro děti jsou vynikající především proto, že se malí caparti při hře i něco naučí. Spojí se tak jednoduše příjemné s užitečným.

Ostatní zajímavé motivy

Motivů pro děti je k dispozici obrovské množství. Není problém koupit třeba také jiné zajímavé obrázky, jimiž se stoprocentně zavděčíte. Jen namátkou uvádíme kupříkladu milého medvídka s huňatým kožichem. Pokud se vám líbí balóny, pak se na ně můžete na zdi dětského pokoje klidně dívat každý den. Obrázky lze velmi důmyslně kombinovat, takže vytvoříte poutavé scenérie. Barevné kombinace jsou maximálně pestré, vybírat si budete moci takové, jež budou sedět k výmalbě a nábytku v dětském pokoji.