Zapojte se do soutěže také, vyfoťte se s maketou červeného hrnku NESCAFÉ, pošlete hrnek dál svým přátelům a staňte se součástí vítězné štafety! Ve hře je letecký zájezd do Londýna pro dva s ubytováním a kulturním programem či vstupenky na vybraný letní hudební festival! Vše potřebné, včetně vstupu do hry najdete na www.facebook.com/budclassic.

Ještě dva týdny, přesně do 21. března do 20:00, máte šanci zapojit se do netradiční soutěže s názvem Nes kafe dál. Je založena na bázi štafety, v níž si účastníci mezi sebou předávají obří maketu hrnku NESCAFÉ. Soutěž může pomoci odhalit, zda se do hry dokážou více položit ženy či muži. Kdo se ukáže jako lepší týmový hráč? Zda to budou Češi, Češky nebo Slováci či Slovenky, se ukáže již brzy! Ten ze čtyř týmů, k němuž se během konání soutěže přidá největší počet účastníků a štafeta přitom projde čtyřmi povinnými průchozími body (většinou krajskými městy) stanovenými v pravidlech soutěže, vyhrává.

Čeští muži - dlužno říci, že s přispěním několika „dezertérek“ z řad žen - se pustili do klání s velkou vervou a svým soupeřům i soupeřkám z Čech i Slovenska zatím nastavují záda. Nicméně hra je hra a výsledek ještě zdaleka není znám! O tom, jak klání nakonec dopadne, můžete rozhodnout právě vy! Ptáte se jak? Velmi jednoduše – zapojte se do soutěže! Napojte se na posledního nositele štafety, převezměte od něj hrnek, vytvořte s ním kreativní fotografii a předejte ho dál! Ukažte svým protějškům, že dokážete lépe než oni „táhnout za jeden hrnek“.

Hlavní cenou pro vítěze je letecký zájezd do Londýna pro dvě osoby včetně ubytování, který do soutěže věnovala společnost British Airways. O kulturní vyžití v podobě vstupenek na vybraný muzikál a do muzea British Music Experience se postará britská cestovní agentura a portál VisitBritain.cz.