Lidé se neradi nudí. A už vůbec ne v posteli! Naštěstí si lidská fantazie a vynalézavost poradí s lecčím, tedy i s pohasínajícím sexuálním životem. Tušíte asi správně, že způsobů, jak si „hrát“ v posteli, je celá řada. Ale shodnete se s partnerem vždy na všem, co byste si v posteli přáli podnikat? Vaše přání a touhy mohou být často odlišné a nezřídka podléhají momentální náladě a naladění.

Největší výhodou hry Nevinné hrátky je právě to, že vás oba dokáže naladit na stejnou vlnu. Dalším plusem je, že oba musíte dodržovat určitá pravidla. A tak nelze couvnout jen tak. Pokud přeci jen, tak za cenu ztráty bodů.

  • Díky erotické hře už nemusíte mít strach hovořit s partnerem o vašich nových či skrytých touhách. Hra to řekne za vás.

Už nemusíte sbírat odvahu na to, abyste navrhli něco pro vás vzrušujícího a neobvyklého. Tato hra vám pomůže komunikovat, aniž byste museli vyslovit jediné slovo!

O co ve hře jde?

Herní princip Nevinných hrátek je velmi jednoduchý. Jde o systém kartiček s úkoly a odměnami. Za úspěšné plnění zábavných a příjemných úkolů, jejichž erotický náboj se během hry zvyšuje, sbírají hráči karty odměn. Vítězí ten z hráčů, kterému se jako prvnímu povede dostat do cíle. Poté má právo požadovat od partnera splnění jedné ze svých odměn dle vlastního přání. Dokážete ale dojít až do cíle? To přece nemusí být to nejdůležitější! Klíčové je na této hře hlavně uspokojení obou partnerů.

Zpestřete si sexuální život

V dnešní zrychlené době je poměrně náročné udržet milostný vztah živý a pestrý. Vztahy se rychle rozpadají, páry se snadno rozcházejí. Erotická hra může být nástrojem, který vám pomůže porozumět partnerově sexuálnímu vývoji a společně tak můžete znovuobjevit živočišný rozměr vašeho vztahu. Nevinné hrátky nejsou recesí ani šokující hrou. Jsou určeny jak pro stydlivé, tak pro vášnivé hráče. U obou skupin je ale důležitá především otevřená mysl.

  • Lidé mají rádi sexy zábavu, což nejlépe vyjadřují slova hráčů, kteří si Nevinné hrátky již zahráli.

Pochvalují si na nich hlavně jemnost a nevulgárnost úkolů a otázek a to, že není tak naivní jako spousta jiných eroticky zaměřených her. Nejlépe jejich pocity ze hry charakterizují tyto dojmy: „sexuální experimentování, okořenění vztahu, lechtivá předehra mileneckým hrátkám, pikantní inspirace, zpestření a dopilování intimního života, ozvláštnění milostných radovánek, noc plná nových zážitků“.

www.modernihry.cz