Švédka Malin Nunez byla jednou z těch dívek, které touží po tvarech sexbomby. Objem přes hrudník si nemohla přičarovat modlením ani cvičením, a tak podlehla kouzlu plastické chirurgie. Operace dopadla na výbornou a tehdy dvacetiletá Malin se mohla pochlubit výstavním dekoltem. Konečně byla spokojená. Vyšší sebevědomí se sebou neslo rozjetí kariéry na sociálních sítích. Malin je fitness modelkou a zároveň specialistkou na výživu a sestavení cvičebního plánu. Podle jejího návodu získalo vysněnou postavu mnoho žen po celém světě.

Podle příručky na život

Malin je v současnosti matkou dvou synů Vincenta (5) a Lennoxe (2) a krásný slunný dům spolu s rodinkou obývá také pes a tři kočky. Mohlo by se zdát, že žije vysněný život nejedné ženy. Ovšem krátce před svatbou, kterou absolvovala před dvěma lety, lékaři odhalili, že je její mladší syn autista. Byl to ohromný šok a Malin tehdy uvažovala, že zruší i rok plánovaný svatební obřad. Nakonec se s mužem rozhodli, že chtějí tento životní krok udělat a pak začnou společně bojovat se synovým postižením.

Nepohodlí

Nedlouho po uzavření sňatku Malin přiznala, že u sebe stále častěji pozoruje nepříjemné stavy, které se příliš neslučovaly s jejím zdravým životním stylem. Trpěla ztrátou chuti se radovat, byla věčně unavená, neustále nachlazená, zhoršila se jí velmi pleť, špatně se jí dýchalo... Malému Lennoxovi potvrdili autismus v jeho slabší formě. Na jednu stranu se Malin ulevilo, že konečně ví, co za jeho zvláštním chováním a zpomalým vývojem stojí, na druhou stranu u sebe pozorovala stále více se zhoršující zdraví z neznámé příčiny.

Ani ve snu by ji nenapadlo, že na vině budou podle všeho její vysněné implantáty. Po zevrubné kontrole u lékaře se přišlo na to, že jeden z nich je pravděpodobně prasklý a silikon se dostává do těla a způsobuje neplechy.

Najednou Malin viděla všechny neduhy a došlo jí, že dlouhých osm let trpěla neprávem, za vším byly implantáty, ne její psychika. Silikony zřejmě způsobily:

  • Podrážděnost a neschopnost myslet racionálně
  • Celková slabost, nízká imunita a odolnost
  • Náladovost a fyzický úpadek
  • Špatný stav pleti
  • Možný negativní vliv na vznik autismu u mladšího Lennoxe

Pod kudlu narychlo

Nebyl důvod váhat nebo operaci odkládat. Během pár dnů Malin znovu ležela na sále a místo sebevědomí si šla pro ztracené zdraví. Po vyjmutí implantátů se skutečně potvrdilo, že z jednoho z nich silikon vytékal. Už po týdnu, kdy implantáty neparazitovaly v jejím těle, cítila změny k lepšímu. I když prsa Malin dostala zabrat a nemůže se již pochlubit naditým dekoltem, zdraví dostalo zelenou. Po pouhém týdnu od operace byly vidět změny zevnějšku i psychického rozpoložení. Už je zase máma na plný úvazek, cvičí a raduje se se svými dětmi. Bohužel ale musela také bojovat s tím, že se ozvali lidé, kterým vadí nynější podoba jejích ňader. Nejsou velké, nejsou plné, jsou plné jizev a jsou zkrátka splasklé. Malin se ale nevzdává a chce všem dokázat, že je žena i bez dmoucího se dekoltu.