Ve středeční Výměně manželek se divákům představili na jedné straně Lucie a Standa a jejich čtyři děti a na druhé Alena s partnerem Robertem a synem Davidem.

Pořádkumilovná Alena už při prvním vkročení do cizí domácnosti zažila obrovský šok, plesnivá koupelna a všudypřítomný zápach jí doslova vyrazily dech.

Náročných deset dní nakonec obě rodiny zvládly, ačkoliv to bylo pro všechny zúčastněné utrpení. Nejvíce ovšem překvapila Lucie, která při závěrečné výměně názorů s druhým párem ztropila naprosto nevídanou hysterickou scénu.

Lucie se celou dobu v pořadu projevovala spíše tiše, proto nikoho ani ve snu nenapadlo, co na konci předvede za show. Na výměnu názorů s druhým párem se dostavila v evidentně rozrušeném stavu, nikoho nepustila ke slovu a velmi vulgárně křičela. Šokovala nejen celý štáb, ale následně i celý národ.

Po odvysílání se navíc ukázalo, že čtyřnásobná matka má ve skutečnosti dětí osm, což přiznala až později. U tohoto počtu ale nejspíš nezůstane. Lucie se totiž se Standou pár měsíců po natáčení rozešla a našla si nového přítele, se kterým chce deváté dítě!

Nový partner šílené účastnice Výměny je navíc pěkné kvítko, jmenuje se Michal a je to odsouzený vrah.

Lucie už několik měsíců randí s vrahem Michalem. Ten v říjnu 2008 na Husově náměstí v Rakovníku pod vlivem alkoholu a drog dvakrát bodl jiného muže nožem, a byl odsouzen ke dvanácti letům ve vězení.

Maminka z Výměny je sice zamilovaná až po uši a se svým novým partnerem neustále sdílí nové fotky, kritiku posledních dní prý ale snáší velmi špatně.

Bývalý vězeň dokonce požádal veřejnost, aby jeho lásce dala pokoj. „Tak to by stačilo, ne. Kvůli vašim urážkám a kecům se Lucka nervově zhroutila. Prosím všechny zúčastněné této konverzace, nechte tu holku být, má tu čtyři děti, o které se musí starat. S tím, jak na tom je po nervové stránce, to moc nezvládne. Takže stačí, jinak se do toho vloží můj právník, jelikož Lucka přemýšlí nad sebevraždou,“ pohrozil Michal v jedné skupině zabývající se Výměnou. Jak tahle ostrá sociální reality show bude pokračovat, ukáže až čas…