Když jste zdraví, cítíte se ve své kůži pohodlně.

K celosvětové listopadové výzvě Movember se už podruhé připojuje také DoveMen +Care. Stejně jako organizátoři výzvy věříme, že máloco ovlivňuje každodenní život člověka víc než právě zdraví a že je potřeba o něj dobře pečovat. Moderní, zodpovědný muž se totiž věnuje svému pracovnímu i osobnímu životu naplno. Nasazení v práci, vášeň pro koníčky, být oporou rodiny a přátel – to vše vyžaduje celého muže. DoveMen +Care se ztotožňuje s hodnotami kampaně Movember, protože bez péče o sebe není zdraví.

Akci můžete jednoduše podpořit i vy, a to nejen prostřednictvím registrace na oficiální webové stránce Movember a přispěním libovolné částky, ale i pouhým nákupem vašeho oblíbeného produktu DoveMen +Care. Část zisku z prodeje této pečující řady pro muže během měsíce listopadu půjde prostřednictvím sbírky Movember na konto českého nadačního fondu Muži proti rakovině.

Více informací o produktech, jejichž koupí v listopadu můžete podpořit charitativní projekt Movember, najdete na stránkách www.dove.cz
Vybrat si můžete z celé řady sprchových gelů na tělo a obličej, deodorantů či tuhých antiperspirantů, včetně dvou letošních novinek: DoveMen+Care Hydration Balance, sprchového gelu s jedinečnou technologií Micromoisture, která uzamyká přirozenou vláhu v pokožce, a DoveMen+Care Sensitive Shield, sprchového gelu s hypoalergenním složením vhodným pro citlivou pokožku.
Doporučená cena: 72,90 Kč (250 ml) a 99,90 Kč (400 ml).