AVS přístroj během 15 minut odstraní jakoukoliv únavu, stres. Vyléčí potíže se spánkem, pomáhá u depresí, vyššího krevního tlaku, zrychlí učení, zlepší psychickou náladu či odolnost, zvyšuje imunitu - a to ještě zdaleka není vše. Jeho vysoká účinnost je daná tím, že ovlivňuje komplexně a přímo psychické i fyzické biorytmy.

AVS přístroj obsahuje ovládací jednotku, sluchátka a speciální brýle s diodami. Ve sluchátkách uslyšíte speciální zvuky a v brýlích pulsuje rytmické světlo – odtud pochází i název AVS = audiovizuální stimulace. Jedná se o biostimulační metodu, která se vyvíjí už od 70. let minulého století. Nicméně teprve po odtajnění americkou NASA se začaly AVS přístroje šířit mezi laickou veřejnost.

Používání takového přístroje je velmi jednoduché a kromě rizikových osob (epileptici) je může používat kdokoliv. Děti je používají pro zlepšení učení nebo řešení hyperaktivity a lehkých mozkových dysfunkcí, střední generace například pro rychlé odstranění únavy, učení nebo vysokou duševní výkonnost. Starší lidé řeší AVS přístrojem různé zdravotní potíže.

Účinnost značkových AVS přístrojů je garantovaná, navíc si je můžete předem sami vyzkoušet. Používání je bezpečné, je prověřeno třiceti lety výzkumů. Výhod mají tyto přístroje opravdu hodně, ale mají také dvě nevýhody. První je ta, že si je nemůže dovolit úplně každý – stojí od 4.000 Kč až do 24.000 Kč. Jednotlivé modely se mezi sebou liší počtem programů-účinků a celkovým uživatelským komfortem. Druhou nevýhodou je čas: používání vás stojí víc času než například spolknutí prášku. Nicméně drtivá většina uživatelů se shoduje na tom, že jedinečné účinky AVS přístroje a jejich jednoduché a spolehlivé používání tyto nevýhody celkem jednoznačně převyšuje.

U nás a jinde v Evropě se AVS přístroje začínají rozmáhat i u lékařů. Delší dobu už je používají některé fakultní nemocnice, např. Brno Vinohrady nebo Praha Motol (na oddělení léčby bolesti). Většina značkových AVS přístrojů se dnes vyrábí v USA nebo Německu, vyvíjejí je inženýři, psychologové, lékaři. AVS přístroj rozhodně patří do naší doby: spolehlivě si poradí s nejrůznější civilizační zátěží, navíc bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Takové technologie dnes mají zelenou.

Jan Rosický

Jak AVS přístroj funguje?

Na ovládací jednotce si vyberete příslušný program, např. ,,Rychlé odstranění únavy”, stisknete start, nasadíte si sluchátka a brýle, zavřete oči a necháte program působit. Přístroj vysílá zvuky a světla a vy cítíte, jak se postupně dostavuje účinek. Po skončení programu, který trvá v průměru 15 minut, se přístroj sám vypne.

  • Příjemné působení vás během minut zbaví únavy nebo stresu, zlepší spánkový model nebo připraví mozek na rychlejší učení.

Účinky – co můžete od AVS přístroje očekávat?

  • Okamžité odstranění únavy a stresu
  • Zlepšení kvality (hloubky) spánku, především trvalé odstranění potíží s usínáním
  • Zlepšení koncentrace, paměti, zrychlení učení jazyků, pomoc při LMD
  • Zvýšení psychické vyrovnanosti, nálad a odolnosti, též PMS (premenstruační syndrom)
  • Odstranění depresivních stavů, úzkostí
  • Podpora meditace

Další účinky – viz zkušenosti uživatelů (na www.galaxy.cz)

Audiovizuální stimulaci si na sobě můžete zdarma vyzkoušet v jakékoli značkové prodejně Galaxy, největšího evropského dodavatele. Zakoupení přístroje je možné tamtéž nebo na eshopu eshop.galaxy.cz.