Ta pravá

Lauren Akins a Thomas Rhett si museli na lásku počkat. Na základní škole spolu chodili do třídy a na střední dokonce půl roku randili, přesto se jejich cesty rozdělily a málem vstoupili do manželství s někým úplně jiným. Skrývaných emocí si všimli rodiče a neváhali je popohnat k činům. Pár měsíců na to už Thomas žádal Lauren o ruku. Složil jí romantickou písničku a položil základ své hudební kariéře.

Oklikou

Thomas i Lauren se dlouhodobě angažují v humanitární pomoci, jezdí po světě a přikládají ruku k dílu tam, kde schází pracovní síla, peníze nebo jen úsměv, jídlo a starost o děti. Po měsících snažení o založení rodiny se zdála být cesta za dítětem složitější, než si mysleli. Místo návštěvy specializované kliniky se rovnou rozhodli pro adopci holčičky. Volba padla na roztomilou černošku z Ugandy, která byla už předem odsouzena k živoření. Ze dne na den se stala středobodem jejich životů. Na své rodiče ale působila spíš jako katalyzátor a Lauren byla do pár měsíců těhotná. Bez snahy, prodlev a zdravotních komplikací.

Adoptovaná Wila Gray i vlastní Ada James se velice rychle spřátelily a naladily se na režim svých rodičů. Chvíli neposedí, cestují po světě, poznávají různé kultury, pomáhají a pro svého tátu jsou těmi největšími fanynkami.

Pomoc jako životní styl

Lauren je velmi aktivní u charity. Pravidelně s rodinou navštěvuje země, odkud Wila Gray pochází. Díky stoupající slávě svého muže, který si nárokuje stále větší prostor na poli country hudby, si může dovolit podporovat tamní podniky a dílny, kde se zaměřují na začleňování žen do společnosti a pracovního procesu. Vyrábí s nimi jemné šperky, které v sobě nesou unikátní příběhy.