Naučíte se:

  • Salát nom hoa chuoi - s kuřecím masem a banánovými květy
  • Omáčky nuoc cham - variace základní vietnamské omáčky
  • Nakládanou mrkev a ředkev
  • Banh mi s krevetami - typickou vietnamskou bagetu s krevetami, koriandrem a chilli
  • Špízy nem lui - pochoutku z mletého masa na citronové trávě
  • Bun bo Nam Bo - hovězí maso s ústřicovou omáčkou, nudlemi a čerstvou zeleninou

Informace o kurzu:

Kdy: v pátek 21. 4. 2017 od 16 do 20 hod.

Kde: Chefparade Studio Žižkov, Husitská 56, Praha 3

Cena: pro čtenáře Gurmetu 1490 Kč

Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy

Kurz pořádáme ve spolupráci a za podpory ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.