Naučíte se:
- Salát nom hoa chuoi - s kuřecím masem a banánovými květy
- Omáčky nuoc cham - variace základní vietnamské omáčky
- Nakládanou mrkev a ředkev
- Banh mi s krevetami - typickou vietnamskou bagetu s krevetami, koriandrem a chilli
- Špízy nem lui - pochoutku z mletého masa na citronové trávě
- Bun bo Nam Bo - hovězí maso s ústřicovou omáčkou, nudlemi a čerstvou zeleninou
Informace o kurzu:
Kdy: v pátek 21. 4. 2017 od 16 do 20 hod.
Kde: Chefparade Studio Žižkov, Husitská 56, Praha 3
Cena: pro čtenáře Gurmetu 1490 Kč
Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy
Kurz pořádáme ve spolupráci a za podpory ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.