Lektor Jan Matějka vás naučí vařit jako šéfkuchař – stejně lehce a přirozeně.

Kdy: v pátek 22. 4. 2016 od 16 do 20 hod.

Kde: Chefparade Studio Holešovice, areál Pražské tržnice, budova č. 36, Bubenské nábřeží 306/13

Cena: pro čtenáře Gurmetu 1 490 Kč

Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy-vaření

Roztančená kuchyň Jamieho Olivera

menu:

• Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku

• Mušle Bloody Mary

• Elvisův originální burger

• Pečený kuřecí supreme s omáčkou piri-piri a salát ze sladkých brambor

• Minutková zmrzlina z lesního ovoce

Kurz je pořádán ve spolupráci a za podpory ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.