Lektor Jan Matějka vás naučí vařit jako šéfkuchař – stejně lehce a přirozeně.
Kdy: v pátek 22. 4. 2016 od 16 do 20 hod.
Kde: Chefparade Studio Holešovice, areál Pražské tržnice, budova č. 36, Bubenské nábřeží 306/13
Cena: pro čtenáře Gurmetu 1 490 Kč
Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy-vaření
Roztančená kuchyň Jamieho Olivera
menu:
• Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku
• Mušle Bloody Mary
• Elvisův originální burger
• Pečený kuřecí supreme s omáčkou piri-piri a salát ze sladkých brambor
• Minutková zmrzlina z lesního ovoce
Kurz je pořádán ve spolupráci a za podpory ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.