Naučíte se:
- Tortillu s krémovým sýrem a uzeným lososem
- Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou
- Cherry rajčátka zapečená s kozím sýrem
- Blanšírovanou zeleninu v balíčku
- Fazolové lusky ve slanině
- Kanapky se šunkou a sýrem, ozdobené modrým sýrem a sušeným rajčetem
- Košíčky s krevetami
- Kanapky s kaviárem
- Pečené papriky v parmské šunce
- Celerový salát s jablkem
Kdy: v pátek 26. 5. 2017 od 16 do 20 hod.
Kde: Chefparade Studio Holešovice, Bubenské nábř. 306/1, Praha 6
Cena: pro čtenáře Gurmetu 1490 Kč
Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy
Kurz pořádáme ve spolupráci a za podpory ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.