Naučíte se:

  • Tortillu s krémovým sýrem a uzeným lososem
  • Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou
  • Cherry rajčátka zapečená s kozím sýrem
  • Blanšírovanou zeleninu v balíčku
  • Fazolové lusky ve slanině
  • Kanapky se šunkou a sýrem, ozdobené modrým sýrem a sušeným rajčetem
  • Košíčky s krevetami
  • Kanapky s kaviárem
  • Pečené papriky v parmské šunce
  • Celerový salát s jablkem

Kdy: v pátek 26. 5. 2017 od 16 do 20 hod.

Kde: Chefparade Studio Holešovice, Bubenské nábř. 306/1, Praha 6

Cena: pro čtenáře Gurmetu 1490 Kč

Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy

Kurz pořádáme ve spolupráci a za podpory ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.