Komerční sdělení - Voní levandulí, tymiánem i česnekem. Je plná slunce, pod kterým uzrála rajčata i lilky. Provence, to je „joie de vivre“ – radost ze života.
S lektorem Chefparade se naučíte tradiční provensálské pokrmy z typických surovin, jako je jehněčí maso, rajčata nebo bylinky.
Menu:
• Toasty s omáčkou Rouille s rajčaty
• Lilková pěna
• Grilované jehněčí kotletky
• Mrkev se smetanou a zelenými olivami
• Plátkované brambory pečené v troubě
• Čokoládová pěna
Kdy: v pátek 10. 6. 2016 od 16 do 20 hod.
Kde: Chefparade Studio Holešovice, areál Pražské tržnice, budova č. 36, Bubenské nábřeží 306/13
Cena: pro čtenáře Gurmetu 1 490 Kč
Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy
Kurz pořádá časopis Gurmet ve spolupráci a za podpory ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.