Strakonice

V jihočeských Strakonicích se nachází sportovní areál s krytým i venkovním bazénem, úschovnou, minigolfem, volejbalovým hřištěm, dostatkem prostoru pro lenošení ve stínu a kioskem, kde jsou k mání letní klasiky od langošů po kuřecí křidýlka. Spokojenost zaručena!

Chlumec nad Cidlinou

Koupaliště v Chlumci nad Cidlinou je spojeno s kempem, ale není určeno zdaleka jen pro ubytované. Na půli cesty mezi Prahou a Hradcem Králové se můžete vyřádit v moderním bazénu. Je tu dostatek zábavy pro děti i dospělé.

Šumperk

Šumperské koupaliště nabízí do puntíku vše, co si může návštěvník jen přát - plavecký i neplavecký bazén, dětské brouzdaliště, tobogán, prolézačky, hřiště na volejbal, lanovou pyramidu, discgolf a několik velmi dobře zásobených kiosků.

Kolín

Venkovní bazén v Kolíně je součástí Vodního světa a nabízí obří tobogán, hluboký bazén pro plavce, dětské brouzdaliště pro děti i hřiště s prolézačkami. Uprostřed sídliště působí jako oáza klidu a pohody.

Ústí nad Labem

Klíšecký bazén patří přes léto mezi nejnavštěvovanější místo v Ústí nad Labem. Díky rozsáhlé rekonstrukci, kterou plavecký bazén potřeboval, může konečně konkurovat moderním areálům v republice. Kolem bazénu jsou vzrostlé stromy, které nabízí stín. A v každém rohu nabídka pirohu.

Mšeno u Mělníka

Městské lázně jsou unikátní díky své architektuře. Otevřely se už v roce 1932 a rukopis té doby si dokázaly udržet dodnes. Citlivá rekonstrukce nezničila styl art deco, ale přibylo dětských hřišť, laviček a hravých fontán z přírodního pramene Stříbrník.

Havířov

Letní koupaliště Jindřich v Havířově bylo před deseti lety zrekonstruováno a nabízí návštěvníkům bazény, tobogán, chrliče, whirpool, divokou řeku, umělé vlny, hřiště na volejbal a nohejbal. Vodní živly uchvátí desetimetrová věž, neplavce hlídají plavčíci a pro imobilní občany je připraven speciální spouštěč do vody.

Brno

Stylové koupaliště chybělo Brno jako psovi drbání. A splnilo svérázná očekávání. Minigolf, volejbal, badminton, aquaerobic, funpark, tobogán, masážní trysky, plážový bar, fast food, VIP zóna a jako dominanta ohromný plavecký bazén pro děti i dospělé. Co víc si mohli v moravské metropoli přát?