Nakupování online je pohodlné, jednoduché a díky rostoucí konkurenci také často až neuvěřitelně výhodné. Téměř všechny eshopy dnes ve velkém nabízejí vlastní slevové kódy, díky kterým můžete ušetřit až tisíce korun při jediném nákupu. Nevěříte?
Rozhodněte si o své slevě sami
Největší výhodou slevových kódů je to, že je můžete využít podle sebe. Už žádné čekání na výprodej a mačkání se v obchodě. Slevový kód na vás obvykle nijak nespěchá, je jen na vás, kdy a na co jej využijete. Můžete dokonce i sami ovlivnit výši slevy! Je pouze na vás, zda například při nákupu domácích spotřebičů vyberete slevový kód na 2000 korun, nebo pro vás bude výhodnější využít slevový kód 40 %.

Nejoblíbenější slevy na českém internetu
K tomu, abyste výhodné akce a slevové kódy nemuseli shánět na vlastní pěst, využijte stránku Picodi.com, která každý den vybírá ty nejzajímavější české slevy, slevové kódy a akce z českých obchodů. A světe div se, jsou jich tisíce!

My jsme pro vás vybrali ty nejoblíbenější slevy, které zákazníci na Picodi využívají:

  • Nové boty rychle a levně

Je libo nové lodičky, sportovní boty nebo třeba trendy módní doplňky od prověřených značek? Pak neváhejte, slevové kódy od eobuv.cz v hodnotě až 1 290 korun čekají jen a jen na vás! A pokud vás lákají spíše originální designové tenisky a sneakers, slevový kód na Footshop.cz vám k tomu přihraje také zajímavou slevu.

  • Elektronika za hubičku

Objevte svět výhodných nabídek Euronics.cz, kde si můžete za pomoci slevových kódů vybavit kuchyň nebo celou domácnost novými a moderními pomocníky za příjemnou cenu.

  • Trendy oblečení i kvalitní spodní prádlo výhodně

Boty, oblečení a především široký výběr těch nejlepších značek objevíte díky slevám Sizeer.cz. Pohodlnou podprsenku, lechtivou noční košilku nebo spodní prádlo pro celou rodinu pak pořídíte se slevou na Astratex.cz.

  • Internetová lékárna se vyplatí

Zdravá strava a dostatečný přísun vitamínů je základ, abychom chladné měsíce přežili bez větší úhony. Kromě toho ale můžete díky slevovému kódu Pilulka.cz ušetřit také za drogerii, potřeby pro děti nebo domácí mazlíčky.

  • Hledáte od všeho něco?

Doménou Alzy už dávno není jen prodej výpočetní techniky, stejně jako na Mallu nenajdete už pouze a jenom domácí spotřebiče. Dnes už zde najdete takřka vše, třeba hračky, parfémy, auto potřeby, sportovní vybavení a mnoho dalšího. Vyberte si tedy jednu z mnoha slev na Alza.cz nebo třeba slevový kód Mall.cz a ušetřete ještě dnes!