Říkáte si, že vašemu stolování stále něco chybí, a nevíte, co by to mohlo být, když máte před sebou hezky upravený stůl? Důležité jsou totiž maličkosti, díky kterým se posune úroveň stolování o několik tříd výš. Základem je samozřejmě čisté příjemné vzdušné prostředí, hezký ubrus či dekorace, jídelní sada a na talíři chutné jídlo. Schází vám ve výčtu ještě něco?

  • Ano, samozřejmě, příbory! Málokdo by si pomyslel, že mohou udělat obrovskou službu a z běžné večeře vytvořit pocit gurmánského zážitku.

Příbor dokáže povznést váš stůl do gastronomických výšin.

Obzvláště potom, když oplývá nejen nezvyklou krásou, ale má i duši a může vám vyprávět příběh.. Tak je tomu u luxusních příborů firmy Spooon&Co., která přiváží jako exkluzivní dovozce příbory až z dalekého Portugalska od firmy Herdmar. Tyto příbory vám totiž domů přinesou nezapomenutelnou atmosféru, dýchne na vás jedinečné kouzlo pocházející z rukou místních zručných mistrů.

Z dalekého Portugalska až na váš stůl

Příbory Herdmar se vyrábějí v malebné vesničce v horách nedaleko města Porto. Téměř všichni obyvatelé vesničky jsou u této firmy zaměstnáni a tak jsou příbory vyráběny v rodinné atmosféře, která z příborů snad i čiší. Firma Herdmar byla založena roku 1911 a aktuální majitelé – pět sourozenců, stále dbají na tradici kvality a doplňují ji o nejnovější technologické a designové poznatky.

Krása & kvalita

Stejně tak i výhradní distributor pro ČR a SR Spooon&Co. se s péčí stará o to, aby se i české stoly mohly pyšnit tímto pokladem.

  • V jejich nabídce můžete nalézt jak klasické příborové sady, tak exkluzivní designové kousky, které jsou pokryty jemným vzorem, mají různé barvy nebo jsou doplněny o luxusní komponenty Swarovski.

Všechny příbory jsou vyrobeny z nejkvalitnější oceli, barevné kousky jsou upraveny pomocí PVD Coatingu, což je speciální technika nanesení materiálu, který proniká do vnitřních vrstev původního podkladu. Příbory jsou tak velmi odolné proti oděru, vynikají tvrdostí a jsou odolné i vůči vysokým teplotám, můžete je tedy mýt jak ručně, tak i v myčce nádobí, tak jako jste byli dosud zvyklí s vašimi obyčejnými příbory. V nabídce je přes 100 modelů příborů i dalších příborových doplňků.

Příbory Herdmar můžete vidět i na vlastní oči, pokud přijdete na veletrh Top Gastro v Holešovicích (9. 2. – 12. 2. 2012) nebo Pragointerier (16. 2. – 19. 2. 2012), kde je bude prezentovat firma Spooon&Co.

Nechte se i vy okouzlit příbory od Spooon&Co., nezapomínejte na detaily a povzneste stolování na gurmánský zážitek!